Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η 25η στροφή της Σούπερ Λιγκ

Η 25η στροφή της Σούπερ Λιγκ

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Λάρισα, η Καβάλα υποδέχεται τον Άρη σε ματς που θα κρίνει πολλά για την είσοδο στα πλέι οφ και ο ΠΑΟΚ έχει θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στον Πανθρακικό στους αγώνες που ανοίγουν την αυλαία της αγωνιστικής.

Στο Αλκαζάρ, Λάρισα και ΑΕΚ κοντράρονται έχοντας κοινό στόχο αλλά για διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα του Παπακώστα βρίσκεται σε οριακό σημείο με μόλις μία νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες της. Το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο για τους Θεσσαλούς που έχουν μείνει πίσω στη μάχη της παραμονής. Ιγγλέσιας και Βενετίδης θα δώσουν το παρών στο κρίσιμο ματς. Από την άλλη η ΑΕΚ μετράει 4 σερί νίκες και 9 αγώνες χωρίς ήττα. Ο Μπάγεβιτς υπολογίζει στον Μάκο που ξεπέρασε το πρόβλημα και προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-4-2.

 
Στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει εύκολο θεωρητικά έργο, όμως ο Πανθρακικός έχει αποδείξει ότι όποιος τον υποτιμήσει θα χάσει. Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο να βρεθεί στην κορυφή και να περιμένει τυχόν στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για να μείνουν στην κατηγορία αλλά είναι έτοιμοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα.
Στο Ανθή Καραγιάννη θα διεξαχθεί ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς του διημέρου. Η Καβάλα που μετράει 4 σερί νίκες με τον Ντε Μος στον πάγκο της υποδέχεται τον Άρη που θεωρητικά βολεύεται και με την ισοπαλία. Οι κίτρινοι έχουν διαφορά 2 βαθμών από τους Αργοναύτες και θέλουν να την διατηρήσουν ή αν είναι δυνατόν να την αυξήσουν. Έπαθλο και για τους δύο είναι η πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ναφτί: Θέλω να σκοράρω τρεις φορές κόντρα στον ΠΑΟΚ

 
Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ
 
Σάββατο 06-03-2010
 
16.45 Καβάλα – Άρης
16.45 ΠΑΟΚ – Πανθρακικός
19.00 Λάρισα – ΑΕΚ
 
Κυριακή 07-03-2010
 
14.30 Εργοτέλης – Ατρόμητος
14.30 Πανιώνιος – Σκόντα Ξάνθη
14.30 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης
16.45 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός
19.00 Ηρακλής – Ολυμπιακός
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε