Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η ΑΕΚ στον κόσμο της

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με κοινή τους ανακοίνωση ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτεχνική ΑΕΚ και “Ένωση 1924” τονίζουν ότι προχωρούν για την εταιρία λαϊκής βάσης με την δημιουργία ιδρυτικής επιτροπής.

Πρόβλημα με Μπλάνκο

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, στο Μαρούσι, συναντήθηκαν την Πέμπτη οι Σταύρος Αδαμίδης,Τάκης Κανελλόπουλος, Δημήτρης Χατζηχρήστος, Μπάμπης Καραμανλής και Κυριάκος Χήνας. Όλοι κατέθεσαν τις απόψεις τους για το πως θα μπορούν να δραστηριοποιηθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ.

 
Μετά το τέλος της συνάντησης εξέδωσαν την ακόλουθη κοινή ανακοίνωση:
 
“Σήμερα 8/4/2010 έγινε σύσκεψη Ενωσιτών Πρωτοβουλίας και Μελών της ΕΝΩΣΗΣ 1924 προς την κατεύθυνση να επιλεγεί και να εφαρμοστεί οργανωτική δομή στην ΑΕΚ, με την οποία θα αναλάβουν ρόλους όλοι οι Ενωσίτες. Η αναμενόμενη συνεισφορά των Ενωσιτών δεν είναι απαραιτήτως η καταβολή χρημάτων.

Αποφασίσθηκε η κοινή δραστηριότητα όλων με πρώτο στόχο τη συγκρότηση Ιδρυτικής Επιτροπής. Στη συνάντηση, η οποία φιλοξενήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, παρέστησαν ως παρατηρητές και ο Πρόεδρος της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ, κ. Δ. Χατζηχρήστος, της ΠΑΕ, κ Σ. Αδαμίδης και της ΚΑΕ, κ. Μ. Καραμανλής, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα υποστηρίξουν κάθε σχετική πρωτοβουλία.

Επίσης προσκλήθηκε και εξέφρασε τις απόψεις του ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Μ. Τροχανάς. Ομόφωνα αποφασίσθηκε το τελικό μοντέλο που θα εγκριθεί να προβλέπει και τη δυνατότητα εισόδου στις ΠΑΕ και ΚΑΕ μεγάλων επενδυτών”

Σκόκο: Να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε