Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Η ΑΕΚ των ντέρμπι

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα και από την Τούμπα
Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα και από την Τούμπα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αν ο τίτλος κρινόταν στα ντέρμπι ο “δικέφαλος” θα είχε πάρει το πρωτάθλημα όμως πληρώνει την αστάθεια που έχει στα ματς με τους “αδύναμους”.

 

O “Ζορό” φόρεσε τη μάσκα, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-1

Η “Ένωση” μάζεψε 14 βαθμούς από τους αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό,ΠΑΟΚ και Άρη έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ στο δεύτερο γύρο κέρδισε τους “Πειραιώτες” στο Φάληρο, τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έμεινε στο 1-1 με τους “πράσινους” στο Ολυμπιακό Στάδιο και κέρδισε τον Άρη στην Αθήνα με 1-0. Οι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει η ΑΕΚ στα ντέρμπι είναι οι περισσότεροι από όλες τις άλλες ομάδες της πρώτης πεντάδας.

 
Η νίκη στην Τούμπα έχει φέρει πλατιά χαμόγελα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει τα πλέι-οφ με την ψυχολογία στα ύψη. Ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Αδαμίδης έχει παίξει τον ρόλο του στην αλλαγή του κλίματος , ενώ όχι μόνο ακολούθησε την ομάδα στην Θεσσαλονίκη αλλά κατέβηκε και στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες για την επιτυχία τους.
 
Το Σάββατο αναμένεται στην Αθήνα ο Άρναρ Γκρέταρσον για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, αφού πρώτα εγκριθεί αυτό από το διοικητικό συμβούλιο
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε