Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Η “Adidas” απειλεί τις “στημένες”

Απειλή της εταιρίας για τις ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Νέες διαστάσεις στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων έδωσε η ανακοίνωση της εταιρίας αθλητικών ειδών.

Η “Adidas” θα κόψει τις χορηγίες στις ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, ενώ η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και η ένωση επαγγελματικού ποδοσφαίρου αποφάσισαν να συνεχίσουν την έρευνα.

 
Γερμανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν πως θεωρείται ύποπτο ένα παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας της χώρας. Ο λόγος για το Όσναμπρικ-Άουγκσμπουργκ που έγινε τον Απρίλιο του 2009, ενώ ο τζίρος του συγκεκριμένου παιχνιδιού άγγιξε τις 293.000 ευρώ. Μάλιστα φέρονται μπλεγμένοι και τρεις παίκτες οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες.
 
Επίσης, εκτός από το αποδεδειγμένα στημένο Ιβερντόν-Τουν για το ελβετικό πρωτάθλημα, υποψίες υπάρχουν για φιλικούς αγώνες της βοσνιακής, Τράνβικ με τις ελβετικές Σιόν και Ξαμάξ.
 
Το κύκλωμα είχε καταφέρει να βάλει δύο υπό δοκιμή παίκτες στη βοσνιακή ομάδα. Οι δύο παίκτες κατηγορούνται ότι κατάφεραν να επηρεάσουν το σκορ με το οποίο έχασε η Τράνβικ από τις ελβετικές ομάδες, με αποτέλεσμα να επιφέρουν κέρδος στην συμμορία 125.000 ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σιόν, Κρίστιαν Κόνσταντιν με τα χρήματα που εισπράχθηκαν από το στοίχημα η Τράνβικ πλήρωσε τα έξοδα της προετοιμασίας της στην Ελβετία.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε