Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Αλγερία…καίει τον Ζαρντίμ – “Χάνει” και Τζεμπούρ ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα… χάσει τελικα και τον Ραφίκ Τζεμπούρ, μαζί με τον Τζαμέλ Αμπντούν στο ξεκίνημα του 2013, αφού ο “τρομοκράτης” κλήθηκε στην αποστολή της Αλγερίας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Το fax που έφτασε στα γραφεία του Ολυμπιακού συμπεριλαμβάνει εκτός από το όνομα του Αμπντούν  και αυτό του Τζεμπούρ για το Κόπα Άφρικα (αρχικά υπήρχε η πληροφόρηση πως ο Τζεμπούρ δεν είναι στους εκλεκτους του Χαλιλχοζιτς)!

Το σχετικό fax αναφέρει ότι και οι δύο Αλγερινοί του Ολυμπιακού θα είναι στην αποστολή για το Κόπα Άφρικα, με τον Αμπντούν όμως να οφείλει να ενσωματωθεί νωρίτερα στην επιλογή της εθνικής (2 Ιανουαρίου) καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και πρέπει να εξετασθεί από τους ιατρούς της ομοσπονδίας.

Να υπενθυμίσουμε πως οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Η εξέλιξη αυτή σίγουρα προβληματίζει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” θα στερηθούν τον πρώτο τους σκόρερ στο πρωτάθλημα και τον πρώτο παίκτη τους σε ασίστ σε αρκετά παιχνίδια, ενώ στις 14 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας (που θα είναι εκτός έδρας) στη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε ακόμα…

Στους δέκα κορυφαίους ο Ζαρντίμ!

Με Ιωαννίδη στην Πάτρα ο Ολυμπιακός

Οδεύει προς Γερμανία ο Φετφατζίδης

Τα είπαν Ζαρντίμ και Μαρινάκης

Προβλήματα στον Ολυμπιακό ενόψει Κυπέλλου

Προτεραιότητα ένα αμυντικό χαφ για Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε