Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Diesel γίνεται ο επίσημος παρτενέρ της Μίλαν στο στυλ

Η Diesel γίνεται ο επίσημος παρτενέρ της Μίλαν στο στυλ

Η Lifestyle brand Diesel γίνεται ο επίσημος παρτενέρ στο στυλ της θρυλικής ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μίλαν. Η συνεργασία θα ξεκινήσει σήμερα και θα διαρκέσει τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρόνια, κατά τα οποία η Diesel θα ντύνει την ομάδα της Μίλαν εκτός γηπέδου.

Αυτά τα δύο σύμβολα της Ιταλίας, το καθένα με τη δική του παγκόσμια παρουσία, μοιράζονται πολλές κοινές αξίες, ριζωμένες στο DNA τους: ομαδικό πνεύμα, τόλμη και επιθυμία για νίκη. Αυτά συνδυάζονται με ένα άνευ όρων πάθος για το ίδιο το άθλημα, ένα πάθος που η Diesel και η Μίλαν έχουν βιώσει καθ’ όλη την πορεία τους, η κάθε μία στον τομέα της, και το οποίο αποτελούσε πάντα την κινητήριο δύναμή τους για την επίτευξη υψηλότερων στόχων. Δύο επωνυμίες σταθερά πρώτες παγκοσμίως, ισχυρές τόσο στην Ιταλία και την Ευρώπη, όσο και στην Ασία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Γι’ αυτό ο Ρένζο Ρόσο, ιδρυτής της Diesel, δήλωσε: «Ένα όνειρο χρόνων γίνεται πραγματικότητα για εμένα, για την οικογένειά μου, για την Diesel. Οι εντυπωσιακές πορείες της Diesel και της Μίλαν είναι άρρηκτα συνδεδεμένες: είμαστε δύο μεγάλοι ιταλοί παίκτες, σύμβολα, με παρόμοια φιλοσοφία, παγκόσμια απήχηση, και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με στόχο την υπερηφάνεια, το πάθος και την τόλμη. Θέλουμε να καταστήσουμε αυτήν τη συνεργασία μοναδική, τροφοδοτώντας τη με σαρκασμό, καινοτομία και νεωτερικότητα».

«Μεγάλωσα με τα χρώματα της Μίλαν, το κόκκινο και το μαύρο. Ήταν σαν δεύτερο δέρμα για μένα. Έχουν γίνει το πάθος μου: το ίδιο πάθος που οδήγησε τη Μίλαν και την Diesel σε αυτήν τη συνεργασία. Η Diesel είναι μια δυναμική, διεθνής εταιρεία στον κόσμο της μόδας, προσανατολισμένη προς τη νεανική αγορά, στην οποία στοχεύει και απευθύνεται και η Μίλαν, ακολουθώντας τα χνάρια άλλων κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων», δήλωσε η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Μίλαν, Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι.

Σχετικά με τη Μίλαν

Εδώ και εκατόν δεκαεπτά χρόνια, η Μίλαν είναι συνώνυμη με το ποδόσφαιρο, την ψυχαγωγία, τη συγκίνηση και την επιτυχία. Ο κοκκινόμαυρος σύλλογος συμπεριλαμβάνεται σε εκείνους που έχουν κερδίσει το μεγαλύτερο αριθμό διεθνών τροπαίων στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Από την ίδρυσή της το 1899, η Μίλαν έχει κατακτήσει 18 πρωταθλήματα, 5 ιταλικά κύπελλα, 7 Τσάμπιονς Λιγκ, 2 Κύπελλα Κυπελλούχων, 5 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 3 διεθνή κύπελλα, 6 Σούπερ Καπ Λιγκ, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων FIFA. Σήμερα, η Μίλαν είναι μια κορυφαία εταιρεία ψυχαγωγίας που παράγει αθλητικά θεάματα για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

Σχετικά με την Diesel

Η Diesel είναι μια καινοτόμος διεθνής εταιρεία lifestyle, που παράγει μια ευρεία συλλογή από τζιν, ενδύματα και αξεσουάρ. Από την ίδρυσή της το 1978, η Diesel έχει εξελιχθεί από πρωτοπόρος στο χώρο του τζιν σε κορυφαία εταιρεία στην casual ένδυση, αποτελώντας μια πραγματική εναλλακτική λύση για την καθιερωμένη αγορά πολυτέλειας. Παρά την ανάπτυξή της, η φιλοσοφία της Diesel έχει παραμείνει η ίδια: ένα εμπορικό σήμα που αντιπροσωπεύει το πάθος, την ατομικότητα και την αυτο-έκφραση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε