Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η… Δόξα στην Κέρκυρα – “Φωτιά” στην ουρά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της επί της Δόξας Δράμας -μέσα σε πέντε ημέρες- πέτυχε η Κέρκυρα (3-1), αποτέλεσμα που τη φέρνει ισόβαθμη με Παναιτωλικό και ΠΑΣ, ομάδες με τις οποίες θα “παλέψει” για την παραμονή. Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Ηλίας Ιωάννου, ο οποίος σκόραρε δις.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις, η Κέρκυρα νίκησε την Δόξα Δράμας με 3-1 στο ΕΑΚ και πλέον ελπίζει σε παραμονή στην “μεγάλη” κατηγορία. Η βαθμολογία πήρε… φωτιά μετά τη νίκη των Φαιάκων και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής, καθώς πλέον τρεις ομάδες ισοβαθμούν στους 18 βαθμούς (Κέρκυρα, ΠΑΣ, Παναιτωλικό) και διεκδικούν μία θέση στην Σούπερ Λίγκα.

Η Κέρκυρα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλλει από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό της. Οι συνεχείς επιθετικές της προσπάθειες… καρποφόρησαν στο 20′, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωάννου.

Μετά το γκολ που δέχτηκε, η ομάδα της Δράμας προσπάθησε να φανεί περισσότερο επιθετικά, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει τις καταστάσεις που απαιτούνται για να απειλήσει την εστία του Γκαλίνοβιτς. Το ημίχρονο “έκλεισε” με την Κέρκυρα να χάνει σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, σε διαδοχικές κεφαλιές των

Οι Φαίακες ξεκίνησαν επιθετικά και το δεύτερο μέρος και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 51′ με το καταπληκτικό σουτ του Ιωάννου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να… δώσουν πάλι ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, μειώνοντας σε 2-1 με το γκολ του Κυβελίδη, αλλά ο Αγρίτης επανέφερε το προβάδισμα δυο τερμάτων για την ομάδα του στο 75′.

Παρά το 3-1, οι Δραμινοί δεν πτοήθηκαν, ανέβασαν την απόδοση τους και μάλιστα είχαν δοκάρι στο 78′ με τον Αραβίδη. Το σκορ όμως δεν άλλαξε κι έτσι οι Φαίακες έπιασαν τον Παναιτωλικό στη 14η θέση με 18 βαθμούς, ενώ η Δόξα έμεινε τελευταία και με 12 βαθμούς και βλέπει τα περιθώρια της για παραμονή να… στενεύουν απελπιστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε