Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η ΕΠΑΕ στο πλευρό του Κομπότη – Επιτίθεται σε Τρίκαλα και Πουρή!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με μία ανακοίνωση – έκπληξη η Ένωση Β΄- Γ΄ Εθνικής καταδικάζει τις πρακτικές των Τρικάλων και του ποδοσφαιριστή Χρήστου Πουρή για τις καταγγελίες απόπειρας δωροδοκίας στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Επίσης εκφράζει την συμπαράσταση της στον Γιάννη Κομπότη…

διότι οι καταγγελίες τον έπληξαν ηθικά και κοινωνικά!
 
Πουρής: Μου προσέφεραν 20.000 ευρώ

Η ΕΠΑΕ συνεδρίασε την Τετάρτη και στη συνέχεια εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση που προκαλεί πολλές απορίες, ειδικά αφού στέλνει την υπόθεση στον αθλητικό δικαστή, ενώ έχει πάρει ήδη θέση.

 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
 
Αναφορικά με τα γεγονότα που συνέβησαν πριν τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE μεταξύ των ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και τις συνέπειες που υπέστη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, η Ένωσή μας αποφάσισε να αποσταλεί άμεσα στην Πειθαρχική Επιτροπή ο φάκελος με όλα τα δημοσιεύματα αλλά και τις τοποθετήσεις όλων των μελών του Δ.Σ., προκειμένου να επιληφθεί για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και να καταλογίσει ευθύνες, αν και όπου υπάρχουν.

Η FOOTBALL LEAGUE καταδικάζει επίσης τις πρακτικές οι οποίες οδηγούν στη σπίλωση της υπόληψης προσώπων, εφόσον δεν υφίστανται στοιχεία που να καταδεικνύουν προδήλως τη συμμετοχή σε ενέργειες που δημιουργούν την αίσθηση ότι στο ποδόσφαιρό μας υπάρχει ανυποληψία και αναξιοπιστία χωρίς να αποφαίνονται γι’ αυτό αρμόδια όργανα.

Η Ένωση μας εκφράζει τη συμπαράστασή της στα πρόσωπα-μέλη που πλήττονται ηθικά και κοινωνικά με τις ως άνω ενέργειες. Με τέτοιου είδους κινήσεις πλήττεται η Ένωση και δημιουργούνται σκιές που δυσχεραίνουν το έργο της σ’ όλα τα επίπεδα αντιμετώπισης και επίλυσης προβλημάτων της”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε