Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ελλάδα θα ηττηθεί από την Πολωνία! ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελλάδα θα ηττηθεί από την Πολωνία! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν το λέμε εμείς αλλά ένας ελέφαντας και μια φώκια. Μετά τον Πολ το χταπόδι στο Μουντιάλ του 2010 στην Νότια Αφρική, τους δικούς του μάντες απέκτησε το φετινό Euro της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Πρόκειται για την Τσίτα, τον ελέφαντα και τον Τικ την φώκια, που έκαναν ήδη την πρώτη τους πρόβλεψη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τα νέα για την Ελλάδα, μάλλον δεν είναι καλά.

Η ινδο-πολωνικής καταγωγής Τσίτα, που ζει σε ζωολογικό κήπο της Κρακοβίας, είχε να επιλέξει ένα από τα τρία πεπόνια που εμφανίστηκαν μπροστά της, όπου το ένα αντιστοιχούσε στην πολωνική σημαία, το δεύτερο στην ισοπαλία και το τελευταίο στην Ελλάδα. Το συμπαθές παχύδερμο τελικά επέλεξε αυτό με τη σημαία της Πολωνίας.

Οπως ανέφερε ο επιστάτης του ζωολογικού κήπου, η Τσίτα είχε προβλέψει με επιτυχία την νίκη της Τσέλσι επί της Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, η Τσίτα δεν είναι το μόνο «μέντιουμ» στο φετινό Euro. Σε ζωολογικό κήπο της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη ο Τικ, μία αρσενική φώκια προέβλεψε επίσης νίκη της Πολωνίας στον πρώτο αγώνα με την εθνική μας ομάδα σήμερα.

Ο Τικ βάζει την μπάλα με τα ελληνικά χρώματα στο καλάθι με την επιγραφή «Pae» που σημαίνει «ηττημένος».

Μένει να φανεί αν θα πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους…Ας ελπίσουμε πως δεν θα πέσουν μέσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σσστ ξεκινάμε – Πάμε σαν άλλοτε Ελλάδα – Πολωνία (19.00)

Δείτε όλα τα τελευταία νέα του Euro στην ειδική σελίδα του NewsIt

Σάντος: Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε (VIDEO)
Καραγκούνης: Να δώσουμε χαρά στους Έλληνες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε