Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η F1 και στο Conn-X TV!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι λάτρεις της κορυφαίας μορφής του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απευθείας όλη τη δράση της Formula 1.

Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το Conn-X TV απέκτησε το πλήρες πακέτο της τηλεοπτικής μετάδοσης της F1.

Σε αυτό περιλαμβάνονται οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, τα ελεύθερα του Σαββάτου, οι κατατακτήριες δοκιμές αλλά και ο αγώνας.

Όλα θα μεταδοθούν LIVE και όπως λένε οι άνθρωποι του Conn-X TV, χωρίς την παραμικρή διακοπή. Στο πακέτο υπάρχουν και οι υποστηρικτικοί θεσμοί της F1, το Gp2 και το Gp3, για τους οποίους θα υπάρξει ενημέρωση μετά την επίσημη ανακοίνωση.

Το πρώτο γκραν πρι της σεζόν θα διεξαχθεί στη Μελβούρνη. Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων της Παρασκευής θα ξεκινήσει στις 3.30 το πρωί και η δεύτερη στις 7.30. Το Σάββατο τα ελεύθερα στις 5.00 και οι κατατακτήριες στις 8.00, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9.00 την Κυριακή.

Ο αγώνας θα μεταδίδεται και από τον Alpha που θα προβάλει, πριν την έναρξη του γκραν πρι, 30λεπτα χάιλαϊτς από τις δοκιμές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε