Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Γκενκ στέλνει στους αδύνατους την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Βελγίου από την Γκενκ δεν ήταν το νέο που ήθελαν να ακούσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ αφού σε περίπτωση που πάρουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ θα πρέπει να ανέβουν ένα… βουνό για να μπουν στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ένωση θα βρεθεί, σε περίπτωση πάντα που πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ, στο γκρουπ των αδυνάτων και στον προκριματικό γύρο αλλά και στα πλέι οφ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον προκριματικό είναι οι: Σταντάρ Λιέγης, Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου, Τβέντε και Ρούμπιν Καζάν.

Αν περάσει τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα αφού θα βρει μπροστά της μία από τις Βιγιαρεάλ, Μπάγερν και πιθανότατα Άρσεναλ και Λιόν.

Το κακό για την Ένωση θα είναι ότι πλέον δυσκολεύει το έργο της για πρόκριση ακόμη και στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική αφού συνεπάγεται με αρκετά χρήματα.

Οι ομάδες που θα παίξουν στα πλέι οφ, δηλαδή στον τελευταίο γύρο πριν τα πλέι οφ θα πάρουν περίπου 5 εκ. ευρώ μιας και η Team έχει ενσωματώσει τα συγκεκριμένα παιχνίδια στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εκτός αυτού ακόμη κι αν αποκλειστεί από τα πλέι οφ εξασφαλίζει συμμετοχή στους ομίλους του Europa League που σημαίνει σίγουρα 6 ακόμη Ευρωπαϊκά ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε