Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η Globe One Digital Υπερήφανος Χορηγός της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Γ.Σ. Ηλιούπολης

Η Globe One Digital Υπερήφανος Χορηγός της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Γ.Σ. Ηλιούπολης

Η Globe One Digital, ένα από τα κορυφαία Intelligent Performance Marketing Agencies της Ευρώπης, γιορτάζει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της Ψηφιακής Επικοινωνίας & Marketing και ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, δρώντας ως Υπερήφανος Χορηγός της Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών για την τρέχουσα σεζόν. Στα πλαίσια της χορηγίας, η Globe One Digital θα υποστηρίζει ενεργά την ομάδα στις προσπάθειές της για νέες διακρίσεις και επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τους επόμενους μήνες θα συμπορευθούμε με τις αθλήτριες της Ομάδας Βόλεϊ του Γ.Σ. Ηλιούπολης, αυτού του ιστορικού αθλητικού σωματείου, για την κατάκτηση ακόμα υψηλότερων στόχων. Η απόφασή μας να προχωρήσουμε σε αυτή τη δράση, συμβολίζει την ταύτιση της φιλοσοφίας της Globe One Digital με το αθλητικό ιδεώδες. Αξίες όπως το θάρρος, ο ακέραιος και ακλόνητος χαρακτήρας, η ηθική, η ευγενής άμιλλα, η συναδελφικότητα, η συστηματική προσπάθεια και ο σεβασμός στους κανόνες, είναι οι πυλώνες της εταιρικής μας κουλτούρας που κρατούν την ομάδα μας ενωμένη στον επιχειρηματικό στίβο. Η αγωνιστικότητα και η μαχητικότητα που διακρίνει τους αθλητές, είναι για εμάς πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας. Παράλληλα, μέσα από αυτή τη συνεργασία μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε στις προσπάθειες που γίνονται για την ορθή ανάπτυξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη συνολική ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού. Ευχόμαστε στις αθλήτριές μας καλή επιτυχία και μια αγωνιστική σεζόν με πολλές νίκες, αλλά κυρίως πλούσιες ψυχικές και ηθικές απολαβές “, δηλώνει η ομάδα της Globe One Digital.

“Η πολύτιμη υποστήριξη της Globe One Digital θα βοηθήσει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας να επιτύχει τους φετινούς της στόχους. Με τους ανθρώπους της Globe One Digital μας συνδέει η κοινή μας αγάπη για τον αθλητισμό, ο σεβασμός προς τον αθλητή και η προσήλωσή μας στις ίδιες αξίες. Αθλητές, που παρά τις μεγάλες τους διακρίσεις δεν έχουν εισπράξει την αντίστοιχη αναγνώριση και υποστήριξη, γνωρίζουν καλά πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα σύμμαχο στην προσπάθειά σου. Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι ελπιδοφόρο να βλέπουμε επιχειρήσεις της χώρας να εμπλέκονται ενεργά σε δράσεις που συνδέονται με τις τοπικές κοινωνίες, να προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και να επιβραβεύουν τις προσωπικές θυσίες και την προσπάθεια νέων αθλητών. Πιστεύουμε ότι τα οφέλη από τέτοιες συμμαχίες είναι πολλαπλά και ελπίζουμε ότι προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούν ακόμα περισσότερες εταιρείες στο μέλλον”, σχολίασε η κ. Λυκογιάννη Δήμητρα, προπονήτρια της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε