Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ισπανική… Superleague

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Αφιέρωμα στους Ισπανούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα έκανε η ιστοσελίδα “Marca”, τονίζοντας πως – παρά την κρίση- η Ελλάδα είναι ο αγαπημένος προορισμός των Ισπανών ποδοσφαιριστών.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Παρά την κρίση που μαστίζει τη χώρα, η Ελλάδα παραμένει ο αγαπημένος προορισμός για τους συμπατριώτες μας ποδοσφαιριστές. 25 ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Βαλβέρδε αγωνίζονται στην ελληνική Σούπερ Λίγκ.
 
Το ρεκόρ ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο αγωνίζονται 9 ποδοσφαιριστές από τη χώρα μας (Ορόθκο, Χακόμπο, Πουλίδο, Σέσμα, Ουσέρο, Ράγιος, Χουανίτο, Ναβάρο και Χούλι) ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε στον οποίο αγωνίζονται οι Μαρκάνο, Φουστέρ, Ορπάιθ, Γέστε και Χαβίτο.
 
Στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται επίσης τρεις Ισπανοί. O λόγος για τους Βιτόλο, Τοτσέ και (ο Βάσκος) Σαριέγκι, ο οποίος είναι και αρχηγός της ομάδας. Δύο Λόπες, ο Χόρχε και ο Ζορντί, παίζουν στον ΟΦΗ, ενώ ο αδερφός του Άλμπερτ Ριέρα, Σίτο, αγωνίζεται στον Πανιώνιο. Ο Μπεκόνια ο οποίος αγωνίζεται στο Λεβαδειακό, ο Κάλα και ο Χοσέ Κάρλος, οι οποίοι παίζουν στη ΑΕΚ, όπου μέχρι πρόσφατα προπονητής ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ και οι Πορτίγια και Ακόστα του Άρη αποτελούν τους Ισπανούς του Ισπανούς ποδοσφαιριστές που συνθέτουν την Ισπανική Σούπερ Λιγκ
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε