Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η Καβάλα για Ευρώπη και ο Αμπντούν για μετεγγραφή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γαλλοαλγερινός μέσος σκόραρε στο 60′, χάρισε τη νίκη με 1-0 στην Καβάλα επί του Αστέρα Τρίπολης και πλέον οι Αργοναύτες κάνουν όνειρα Ευρώπης.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο αγωνιστικός χώρος του Ανθή Καραγιάννη ήταν σε μαύρα χάλια και αντίστοιχο ήταν το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.
 
Ελάχιστες ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Ρίος στο 38′ για την Καβάλα. Ο Αργεντινός που βρέθηκε αντιμέτωπος στην πρώην ομάδα του, “φλέρταρε” τρία λεπτά νωρίτερα με την αποβολή αφού ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα έκανε σκληρό μαρκάρισμα που δεν τιμωρήθηκε από τον Κάκο.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Αυτό ήρθε στο 60′ όταν ο Αμπντούν βρέθηκε στην περιοχή και με δεξί σουτ νίκησε τον Αναστασόπουλο.
 
Από εκεί και μετά η Καβάλα έδειχνε ικανοποιημένη με το υπέρ της 1-0 ενώ ο Αστέρας δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Γκαλίνοβιτς.

Η Καβάλα έπιασε τον Ολυμπιακό Βόλου στην τρίτη θέση ενώ ο Αστέρας έμεινε στους 25 βαθμούς και στην επικίνδυνη ζώνη.

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Χργκόβιτς, Τόμασιτς, Θεοδωρέλλης, Πέρτζελ, Ντιέ, Ντικρόκ, Ρίος (92′ Σιόντης), Αμπντούν, Ονουάτσι (17′ Περεϊρίνια), Νικουλάε.

 

Αστέρας Τρίπολης: Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Κερ (80′ Αράς), Αρσενίεβιτς (62′ Φρανκού), Παπάζογλου, Μάρτινς, Λαδάκης, Ουντότζι (55′ Φορτούνης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε