Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Μίλαν…χόρεψε την Μπαρτσελόνα – “Ζωντανή” στην Πόλη η Σάλκε(VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

 Μετά από ένα φανταστικό δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν επικράτησε στο “Σαν Σίρο” της Μπαρτσελόνα με 2-0 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Με την ισοπαλία (1-1) έφυγε από την έδρα της Γαλατάσαραϊ η Σάλκε

Με άμυνα που δεν άφησε τους επιθετικούς της Μπαρτσελόνα να πάρουν… ανάσα, η Μίλαν νίκησε με 2-0 τους Καταλανούς στο “Σαν Σίρο” και απέκτησε προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο “Καμπ Νόου”.

Μετά από ένα “στείρο” πρώτο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι απλά αμύνονταν και οι “μπλαουγκράνα” προσπαθούσαν να βρουν ρωγμή στο… μπετό που είχε στηθεί μπροστά από τον Αμπιάτι, ήρθε το δεύτερο 45λεπτο για να αφήσει την πιο γλυκιά γεύση στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο.

Στο 57’ μετά από εκτέλεση φάουλ που κόντραρε και αφού η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ζαπάτα, ο Μπόατενγκ έπιασε απευθείας σουτ από το ύψος της περιοχής, που κατέληξε στην αριστερή γωνία του Βαλντές.

Η Μπαρτσελόνα έχασε την πρώτη καλή της ευκαιρία στο 76′ με το εξαιρετικό μακρινό σουτ του Αντρές Ινιέστα να περνά λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αμπιάτι.Στο 81′ όμως η Μίλαν έφτασε και δεύτερο γκολ με τον Σάλεϊ Μουντάρι, μετά από πολύ ωραία συνεργασία.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, Γαλατάσαραϊ και Σάλκε αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην Πόλη και έτσι οι Γερμανοί έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση.

Η Γαλατά μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη της ευκαιρία προηγήθηκε με εξαιρετικό γκολ του Μπουράκ Γιλμάζ στο 12’.

Από εκεί και πέρα έχασε και άλλες ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του δοκαριού του Χαμίτ Άλντιντοπ. Αφού δεν έγινε το 2-0 σε εκείνο το σημείο, ήρθε η ισοφάριση από τους «μπλε» με τον Τζόουνς στο 45’ μετά από εξαιρετική αντεπίθεση να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

“Βαυαρική” επέλαση στο Λονδίνο – “Λύγισε” στην Πορτογαλία η Μάλαγα(VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε