Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Μπέτις ψάχνει λύση στη FIFA για Ζοζούλια!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η FIFA αναζητά τρόπο για το μέλλον του Ρομάν Ζοζούλια, που δεν κατάφερε να μετακομίσει από την Μπέτις στην Ράγιο Βαγιεκάνο, αφού οι οπαδοί του συλλόγου της Μαδρίτης, εναντιώθηκαν στη μετεγγραφή, υποστηρίζοντας ότι έχει ναζιστικό παρελθόν.

Η Μπέτις υπέβαλε αίτημα την περασμένη εβδομάδα για να διαπιστώσει, αν ο Ζοζούλια θα μπορούσε να μεταγραφεί στη Ντνίπρο, ένας από τους τρεις συλλόγους του αυτή τη σεζόν, αποφεύγοντας έτσι το σπάσιμο του κανόνα που αποτρέπει έναν παίκτη να παίζει σε πάνω από τρεις ομάδες στην ίδια περίοδο.

Η απάντηση της FIFA ήταν θετική ως προς το ερώτημα, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα για την επιστροφή του Ζοζούλια στην πρώην ομάδα του. Η Ντνίπρο δεν είναι σε θέση να κάνει μετεγγραφές, αφού έχει τιμωρηθεί για οικονομικά ζητήματα, με απαγόρευση συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρώπης για ένα χρόνο.

Οι μάνατζερ του παίκτη, είναι ήδη σε επαφή με την ομοσπονδία της Ουκρανίας και αναζητούν κάποια φόρμουλα, αφού σ+την Ισπανία μπορεί να έκλεισε η μετεγγραφική αγορά, αλλά στην Ουκρανία είναι ακόμα ανοικτή. Η Μπέτις ρώτησε επίσης τη FIFA, εάν μπορεί να εγγραφεί σε ένα τέταρτο σύλλογο, από τα πρωταθλήματα που έχουν αρχίσει στο 2017, που λογίζεται ως νέα σεζόν. Ο Ζοζούλια, εξακολουθεί και προπονείται με την Μπέτις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε