Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η Νάπολι “δίνει” Σόσα στον Παναθηναϊκό για να πάρει Βιντάλ

Οι υψηλές βλέψεις που έχουν οι παρτενοπέι τη φετινή σεζόν ίσως ευνοήσουν τον Παναθηναϊκό. Η επιθυμία της Νάπολι να πάρει τον Βιντάλ από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, θέτει εκτός ομάδας τον Σόσα για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρονται οι πράσινοι.

Ο κανονισμός στην Ιταλία για τον περιορισμό των εκτός Ευρώπης παικτών αναγκάζει την Νάπολι να αποδεσμεύσει έναν ξένο για να μπορέσει να πάρει τον Χιλιανό Βιντάλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, οι Παρτενοπέι δίνουν 12 εκ. ευρώ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον διεθνή μέσο ενώ σκοπεύουν να αποδεχτούν την πρόταση 2 εκ. ευρω, που όπως λένε οι Ιταλοί, έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός για τον Χοσέ Ερνέστο Σόσα.

Ο 25χρονος επιθετικός ήταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου πριν από 4 χρόνια όταν και έκανε το άλμα από την Εστουντιάντες στην Μπάγερν Μονάχου. Στη Γερμανία δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και έτσι επέστρεψε για 6 μήνες στην Αργεντινή.

Η Νάπολι τον απέκτησε πέρυσι και ο Σόσα βρήκε θέση στην ομάδα αλλά όχι και το δρόμο προς τα δίχτυα μιας και σκόραρε μόλις μία φορά. Ο παίκτης ψάχνει μία ομάδα με την οποία μπορεί να αναγεννηθεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε