Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Ουέφα αποκλείει τον Ολυμπιακό Βόλου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία θεωρεί ότι τα στοιχεία που έχουν υποβιβάσει τους “ερυθρόλευκους”στην Ελλάδα είναι επαρκή για να μην περιμένει να τελεσιδικήσει η υπόθεση τους. Το μεσημέρι της Τετάρτης νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ θα βρεθεί στη Νιόν για να απολογηθεί στον αρμόδιο της Ουέφα.
Την είδηση αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός “NovaΣΠΟΡ FM 94,6”, αναφέροντας πως της θέση της ομάδας της Μαγνησίας στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγγ θα πάρει η Ντιφερντάνζ, η ομάδα από το Λουξεμβούργο που οι “ερυθρόλευκοι” απέκλεισαν στον τρίτο προκριματικό γύρο.
 
Η UEFA θεωρεί πως τα στοιχεία, βάσει των οποίων έχει τιμωρηθεί πρωτοδίκως σε υποβιβασμό η ομάδα της Μαγνησίας είναι επαρκή για να αποφασίσει την αποβολή της από τις διοργανώσεις της και δεν θα περιμένει να τελεσιδικήσει η υπόθεση.
 
Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη και δεν πρόκειται να αλλάξει, ακόμη κι αν η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κάνει δεκτή την έφεση ή ενδεχομένως δικαιωθεί ο σύλλογος στη συνέχεια από τα πολιτικά δικαστήρια.
 
Από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου λέγεται πως το μεσημέρι της Τετάρτης νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ θα βρεθεί στη Νιόν για να απολογηθεί στον αρμόδιο της UEFA. Για το λόγο αυτό απορούν πώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία παίρνει μία τέτοια απόφαση προτού ακούσει την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου.

Μπέος: Μη νομίζετε ότι είναι από τίποτα… μοναστήρια αυτοί στην Ουέφα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε