Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Ουέφα αποθέωσε τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ειδική αναφορά στους Πειραιώτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στην ιστοσελίδα της, στην οποία φιλοξενεί και δηλώσεις από τους Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα το σάιτ της Ουέφα αναφέρει: «Μετά την νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός διατήρησε την διαφορά των 10 βαθμών από το δεύτερο Παναθηναϊκό τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και πανηγυρίζει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και το 14ο συνολικά τα τελευταία 16 χρόνια».

Παράλληλα για την κατάκτηση του τίτλου μίλησαν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Τοροσίδης.

«Ήταν ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα για να το κατακτήσουμε, αν σκεφτεί κανείς ότι αγωνιζόμασταν παράλληλα σε τρεις διοργανώσεις πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League. Αν και βρισκόμασταν σε ένα αρκετά δύσκολο όμιλο (στο Champions League) καταφέραμε να επιβιώσουμε χάρη σε μία εξαιρετική φόρμα που βρεθήκαμε στο τέλος του Δεκεμβρίου – αρχές Ιανουαρίου. Καμία ομάδα δεν μπορεί να παίζει σε φουλ ρυθμούς από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν. Εμείς έχουμε την τύχη να διαθέτουμε 25 χαρισματικούς ποδοσφαιριστές και αυτό ήταν το κλειδί που μας έδωσε τον τίτλο».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που τη σειρά του ανέφερε: «Είναι ένα πρωτάθλημα που πιστεύω ότι το αξίζαμε, παίξαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο αυτή τη χρονιά. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά μας ήταν το ομαδικό πνεύμα η ποιότητα των παικτών μας και το σωστό rotation που βοηθούσε την ομάδα όταν έπρεπε. Η δουλειά μας δεν τελείωσε ακόμη, έχουμε άλλους τρεις αγώνες να απομένουν στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του κυπέλλου».

Ξανά στον Πειραιά… για 39η φορά – Και τώρα νταμπλ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε