Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η Πορτογαλία στα προημιτελικά και η Ολλανδία σπίτι της!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

 Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει και τα δυο τέρματα της, η Πορτογαλία επικράτησε 2-1 της Ολλανδίας και πέρασε στου «8» του Euro, εκεί όπου θα συναντήσει την Τσεχία, την Πέμπτη. Απογοήτευσαν οι «οράνιε» που αποχαιρέτησαν την διοργάνωση με τρεις ήττες!

 Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η Ολλανδία προηγήθηκε με τον Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δύο γκολ έκανε την ανατροπή για την Πορτογαλία και της χάρισε την νίκη-πρόκριση.

Ο άσος της Ρεάλ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στην διοργάνωση, αφού εκτός από τα δύο τέρματα που πέτυχε, είχε και δύο δοκάρια, ενώ έγινε ο 7ος παίκτης που σκοράρει σε 3 διοργάνωση του Euro.

Απ’ την άλλη, η Ολλανδία, που στην αρχή ήταν μέσα σε ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το Euro, γυρίζει σπίτι της με… κατεβασμένο το κεφάλι.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Μπρούνο Άλβες, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο, Μιγκέλ Βελόζο, Ραούλ Μεϊρέλες (72′ Κουστόντιο), Ζοάο Μοουτίνιο, Νανί (87′ Ρολάντο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλντερ Ποστίγκα (64′ Νέλσον Ολιβέιρα).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βιλ, Φλααρ, Ματάισεν, Βίλεμς (67′ Αφελάι), Νάιτζελ ντε Γιονγκ, Φαν ντερ Φααρτ, Ρόμπεν, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι, Χούντελααρ.

Η βαθμολογία του Β’ ομίλου 

Γερμανία 9 (5-2) 
Πορτογαλία 6 (5-4) 
Δανία 3 (4-5) 
Ολλανδία 0 (2-5) 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε