Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Ρίβερ Πλέιτ κατέκτησε το Super Cup Νότιας Αμερικής [vids]

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Ρίβερ Πλέιτ κατέκτησε το Super Cup της Νότιας Αμερικής (Recopa Sudamericana), νικώντας με 2-1 τους Κολομβιανούς της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, στην μεταξύ τους επαναληπτική συνάντηση. Την περασμένη εβδομάδα, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς γκολ στην Μπογκοτά.

Πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερική αναδείχθηκε η Ρίβερ Πλέιτ το βράδυ της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) στο δεύτερο παιχνίδι για το Recopa Sudamericana, που πραγματοποιήθηκε στο “Estadio Monumental” της Αργεντινής. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 και έχοντας φέρει 0-0 στο ρπώτο ματς κατέκτησαν τη “μεγάλη” κούπα.

Οι Αργεντίνοι πήραν αμέσως πλεονέκτημα στο σκορ, με ένα γκολ του νεαρού επιθετικού, Σεμπταστιάν Ντριούσι (3′), διαπλασιάζοντας τα τέρματά τους με τον Λούκας Αλάριο (51′). Ο Κολομβιανός αμυντικός, Οράσιο Σαλαμπερί απλά μείωσε το σκορ (65).

Η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, κέρδισε το τέταρτο διεθνές τίτλο της σε δύο χρόνια, μετά την κατάκτηση του Copa Sudamericana το 2014, του Copa Libertadores το 2015 και του Supercup στο 2015.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ (Γκαγιάρδο): Μπατάλια, Μαϊδάνα, Κάσκο, Μορέιρα, Μίνα, Πόνσιο, Ντ΄Αλεσάντρο (Αντράντε 70′), Μαρτίνες (Μόρα 80′), Φερνάντες, Αλάριο, Ντριούσι (Αλόνσο 70′).

ΣΑΝΤΑ ΦΕ (Κοστας): Σαπάτα, Αρμπολέδα, Τεσίγιο, Μοσκέρα, Σαλαμπέρι, Πέρες (Σαλαζάρ 46′), Γκόμες, Γκορντίγιο, Ρόα, Πίκο (Φαλκόν 60′), Οσόριο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε