Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Η Θεσσαλονίκη στα δύο – Άρης-ΠΑΟΚ (20:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ντέρμπι γοήτρου και όχι μόνο. Για τον Άρη η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έχει χαρακτήρα επιβίωσης καθώς ακόμα αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο “δικέφαλος” καλείται να ξεπεράσει την κόπωση και τις απουσίες.

Είναι γεγονός πως οι δύο “μονομάχοι” δεν πάνε στο μεγάλο ντέρμπι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Ο Άρης με μόλις ένα γκολ, τρεις βαθμούς και τον Τσιώλη να βρίσκεται υπό κρίση μετά από 6 αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να φέρνουν κούραση και επιπλέον προβλήματα τραυματισμών στον Μπόλονι.
 
Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα κρίνει πολλά για την πορεία των ομάδων την φετινή σεζόν.
 
Ο Σάκης Τσιώλης που δεν υπολογίζει στους Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Βράνιες, Γκαρσία και Σηφάκη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Βελλίδη, Παπαστεριανό, Μίσελμ Ντίκο, Σανκαρέ, Πρίττα, Φατί, Καπετάνο, Καστίγιο, Ούμπιντες και Ιάκομπ.
 
Στην αντίπερα όχθη ο Μπόλονι που θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, δεν έχει στην διάθεση του τους Γκαρσία, Φωτάκη, Τσουκαλά, Αθανασιάδη και Λίνο.
 
Ο Ρουμάνος αναμένεται να παρατάξει την ακόλουθη ενδεκάδα: Χαλκιάς, Έτο, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Αρίας, Λαζάρ, Ίβιτς, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε