Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Η UEFA θα ελέγξει τους φακέλους των αδειοδοτήσεων

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Μπιτσαξή και τον Σοφοκλή Πιλάβιο και τόνισε την επιθυμία της UEFA να ελέγξει τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για τις αδειοδοτήσεις των ελληνικών ΠΑΕ.

Ιδιαίτερα ικανοποιημενός εμφανίστηκε ο Τζάνι Ινφαντίνο μετά τη δίωρη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA τόνισε: “Το θέμα των αδειοδοτήσεων είναι πολύ σημαντικό, που το παίρνουμε πολύ σοβαρά και εξετάζουμε προσεκτικά τις διαδικασίες που ακολουθεί η ΕΠΟ.  Είναι πάρα πολύ κρίσιμο για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου. Θα το αναλύσουμε και θα επανέλθουμε με τα συμπεράσματά μας τις επόμενες ημέρες.

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως η βία θέτει σε κίνδυνο τους ανθρώπους. Θα συνεργαστούμε με την κυβέρνηση και την ΕΠΟ στον τομέα αυτό”.

 
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Μπιτσαξής ανέφερε: “Είχαμε μία αναλυτική συζήτηση για το σύστημα των αδειοδοτήσεων, τη βία στα γήπεδα και τις προοπτικές του ποδοσφαίρου. Η ελληνική πολιτεία στηρίζει το financial fair play.
 

Η UEFA με πρόσκληση της ΕΠΟ δεσμεύτηκε να εξετάσει το σύνολο των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν και θα εκφράσει τα συμπεράσματά της για το αν τηρήθηκαν οι διαδικασίες και οι κανονισμοί κατά τη φετινή περίοδο στην Ελλάδα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε