Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Η Βέροια… ξύπνησε αλλά δεν νίκησε τον Παναιτωλικό!

Η Βέροια… ξύπνησε αλλά δεν νίκησε τον Παναιτωλικό!

Η Βέροια αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Παναιτωλικό, στην Ημαθία. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μάκο στο 3΄, ενώ ισοφάρισε για τη «βασίλισσα του Βορρά» ο Σαρπόνγκ στο 30΄.
 

Η Βέροια το πάλεψε και πάλι, αλλά έμεινε ξανά μακριά από τη νίκη και χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά κι έφθασε κοντά στο γκολ 35 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη με τον Τομανέ που έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Λόπεθ απομάκρυνε.

Στο 3′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με αριστερό σουτ του Μάκου. Ο Παναιτωλικός συνέχιζε να πιέζει και η Βέροια άρχισε να μπαίνει στο ματς μετά το πρώτο δεκάλεπτο και βρήκε το δρόμο για την ισοφάριση στο 30ό λεπτό. Τότε, ο Μαλόν έβγαλε τη σέντρα ο Σαρπόνγκ έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα του Αγρινίου συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 65′ ο Καμαβουάκα έκανε την κεφαλιά και γύρισε την μπάλα προς τον Μύγα, αυτός επιχείρησε το σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ουάρντα έπιασε το σουτ κι ο Λόπεθ έδιωξε. Στο 87ο, ο Σαρπόνγκ σούταρε και η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
 

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ Πέρεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Καλί, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Λινάρδος, Σαρπόνγκ, Άρσε (89′ Μεληκιώτης), Σισίνιο (72′ Τόνι Κάλβο), Βίτι
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Καμαβουάκα, Μάκος, Κλέζιο, Μάρκος Πάουλο (76′ Οσμάρ Φερέιρα), Ουάρντα (76′ Ρόσα), Τομανέ (90′ Μαρκόβσκι)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε