Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Χιλή νίκησε το Καμερούν! Καθοριστικό το video replay [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ιδανική ήταν η πρεμιέρα της Χιλής στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Η παρέα του Αλέξις Σάντσες επικράτησε με 2-0 του Καμερούν, με τα δύο γκολ να σημειώνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Στην “Otkrytiye Arena” της Σπαρτάκ Μόσχας νίκησε η καλύτερη ομάδα, η οποία διαμαρτυρήθηκε πάντως έντονα για την ακύρωση γκολ του Εντουάρντο Βάργκας λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Η χρήση βίντεο έδειξε πως ο νοτιαμερικανός ήταν ελάχιστα εκατοστά μπροστά από την άμυνα και οι Χιλιανοί διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν εφαρμόστηκε το πλεονέκτημα του επιτιθέμενου.

Τελικά τα “αδάμαστα λιοντάρια” λύγισαν στο 82ο λεπτό, όταν ο Αλέξις Σάντσες, η είσοδος του οποίου έδωσε πνοή κι ενέργεια στην ομάδα του, σέντραρε και ο Αρτούρο Βιδάλ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 ο Βάργκας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, κι αφού και σ΄ αυτή την περίπτωση εξετάστηκε το βίντεο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (Ούγκο Μπρόος): Οντόα, Μαμπουκά, Νγκαντό-Νγκαντί, Τικέ, Φε, Ανγκισά (89΄ Μαντζέκ), Σιανί (86΄ Νγκαμαλέου), Τζουμ, Μπασογκόγκ, Μουκαντζό, Αμπουμπακάρ.

ΧΙΛΗ (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Χόνι Ερέρα, Ίσλα, Μποσεζούρ, Μεδέλ, Χάρα, Φουενσαλίδα (64΄ Βαλένσια), Μαρσέλο Ντίας, Αράνγκις (71΄ Γκάτο Σίλβα), Βιδάλ, Πουτς (58΄ Αλέξις Σάντσες), Εντουάρντο Βάργκας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε