Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Χιχόν το παλεύει για Κάστρο αλλά ο Παναθηναϊκός έχει… Φερέιρα

Ακόμη και σήμερα μπορεί να τελειώσει το θέμα Κάστρο που έχει εξελιχθεί σε σήριαλ για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του παίκτη μιας και έχουν με το μέρος τους την Πόρτο, αλλά η Χιχόν θα κάνει την κίνηση της…

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το θέμα Κάστρο. Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κινηθεί για τον Πορτογάλο μέσο αν και δεν έχει καταφέρει να ξεφορτωθεί ακόμη τον Πλεσί.

Η Πόρτο θέλει να στείλει στην Ελλάδα τον παίκτη για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι τα χρήματα μιας και ο Παναθηναϊκός προσφέρει 300.000 ευρώ για να πάρει τον παίκτη δανεικό ενώ θα υπάρξει και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο δεύτερος είναι ο Φερέιρα. Τον έμπειρο τεχνικό τον έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση στη Πορτογαλία και γνωρίζουν οτι ο Κάστρο μπορεί να εξελιχθεί δίπλα του.

Από την άλλη υπάρχει η επιθυμία του Κάστρο και του μάνατζερ του. Ο 23χρονος μέσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Χιχόν εκεί που αγωνίστηκε την προηγούμενη περίοδο ως δανεικός.

Ο πρόεδρος της Ισπανικής ομάδας θα έχει επικοινωνία με τους ανθρώπους της Πόρτο και θα κάνει την ύστατη προσπάθεια για να τους πείσει να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε