Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Η αισιοδοξία για Μανιάτη και η Εθνική που τον…πληγώνει

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

“Πονοκέφαλος” στον Ολυμπιακός με τον Γιάννη Μανιάτη, που αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Εθνικής με την Λιθουανία. Καθησυχαστικός ο παίκτης, που τόνισε πως θα προλάβει το ματς με την Σάλκε. Οι… άτυχοι “ερυθρόλευκοι” διεθνείς που πρόσφατα αποχώρησαν τραυματίες από ματς της Γαλανόλευκης.

Ο “ερυθρόλευκος” άσος χτύπησε στην κνήμη και θα χάσει την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ είναι αμφίβολος για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που έκανε, έδειξαν πως υπέστη οστικό οίδημα, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για επτά με δέκα μέρες αποχής από τις προπονήσεις. Ο ίδιος πάντως εμφανίστηκε καθησυχαστικός μετά τον αγώνα, τονίζοντας πως “… θα το προλάβω το ματς”.

Ο Μανιάτης ήρθε να προστεθεί στους “ερυθρόλευκους” παίκτες που έχουν τραυματιστεί σε ματς της Εθνικής από το καλοκαίρι του 2010 και μετά.

Στις 22 Ιουνίου του 2010 η Ελλάδα παίζει το τελευταίο ματς για τον όμιλο του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής με αντίπαλο την Αργεντινή, όταν τραυματίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης. Να τονίσουμε πως και από τον αγώνα με τους Λιθουανούς ο Βασίλης Τοροσίδης έφυγε με ράμματα. Η κατάσταση του όμως δεν εμπνέει καμία ανησυχία, καθώς ο τραυματισμός του είναι επιπόλαιος.

Στις 8 Ιουνίου του 2012 η Ελλάδα έπαιζε στην πρεμιέρα του EURO με την οικοδέσποινα Πολωνία και στο 35΄ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Οι εξετάσεις έδειξαν ολική ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο (ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου, η ακριβής διάγνωση), με τον παίκτη να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου επτά μήνες.

Πλέον, το κακό… τρίτωσε για τον Ολυμπιακό με τον Μανιάτη, με τους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους να εύχονται να σταματήσει εδώ αυτή η ατυχία.

Αμφίβολος για Σάλκε ο Μανιάτης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε