Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η “ανάσταση” του Λαζάρου έρχεται… τα Χριστούγεννα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πάει να διαψεύσει όλες τις προβλέψεις, αφού αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της 21η Δεκεμβρίου για το Κύπελλο Ελλάδας.
Με κάτι παραπάνω από ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η αποθεραπεία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού να επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους πολύ νωρίτερα από ό,τι αρχικά είχε προγραμματιστεί.
 
Στις 15 Ιουλίου, ο Χριστοδουλόπουλος είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο φιλικό με ην Σίβασπορ και μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο χρόνος επιστροφής του στα γήπεδα υπολογίστηκε για μετά από 5 με 6 μήνες. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα ο διεθνής ποδοσφαιριστής ακολουθεί εντατικό ατομικό πρόγραμμα και πολύ σύντομα θα τεθεί στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
 
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Χριστοδουλόπουλο στο παιχνίδι Κυπέλλου στις 21 Δεκεμβρίου με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει είτε τον Βατανιακό είτε τον Αγροτικό Αστέρα εκτός έδρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε