Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η απάντηση της ΑΕΛ στον Ηρακλή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μετά την κόντρα Ολυμπιακού, Άρη άλλες δύο ΠΑΕ βρίσκονται στα… μαχαίρια. Πρόκειται για τη Λάρισα και τον Ηρακλή που διαφωνούν για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα παραλάβει ο γηραιός στο προσεχές μεταξύ τους ματς.

H ΑΕΛ απάντησε στην ανακοίνωση του Ηρακλή, εξηγώντας τους λόγους που δεν μπορεί να παραχωρήσει περισσότερα από 460 εισιτήρια.

“Η συμφωνία ανταποδοτικότητας που όντως υφίσταται με την ΠΑΕ Ηρακλής, δεν αναφέρει συγκεκριμένο αριθμό ανταλλαγής εισιτηρίων. Και πώς θα μπορούσε, άλλωστε, από τη στιγμή που το Καυταντζόγλειο Στάδιο έχει υπερδιπλάσια χωρητικότητα από το γήπεδό μας.

Η θύρα των φιλοξενουμένων του AEL FC ARENA έχει προσδιορισμένη χωρητικότητα 460 φιλάθλων, ώστε να υπάρχει επαρκής χώρος για τη ζώνη ασφαλείας και – στο άλλο άκρο της ίδια κερκίδας – τη φιλοξενία φιλάθλων οι οποίοι κατέχουν εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΛ.

Όσο για την τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ηρακλής, δεν γίνεται σαφές αν πρόκειται για απειλή ή για προτροπή, αλλά προφανώς εντάσσεται στο φεστιβάλ κοροϊδίας που η ίδια επικαλείται».

ΠΑΕ ΑΕΛ 1964″

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε