Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η απάντηση των…ξεγραμμένων – Η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Μίλαν(VIDEO)

Η απάντηση των…ξεγραμμένων – Η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Μίλαν(VIDEO)

 Πολλοί είπαν ότι ο κύκλος της έκλεισε, πολλοί την θεώρησαν ξεγραμμένη μετά την ήττα με 2-0 στο Μιλάνο, όμως η Μπαρτσελόνα έδειξε πως παραμένει η κορυφαία ομάδα του πλανήτη και διέλυσε με 4-0 την Μίλαν πανηγυρίζοντας μία μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ματσάρα στη Γερμάνια με την Γαλατασαραϊ να πετάει εκτός διοργάνωσης την Σάλκε.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από την Ρεάλ και το 2-0 στο Μιλάνο έκαναν πολλούς να ξεχάσουν ποια ομάδα είναι οι Μπαρτσελόνα και τι μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές που διαθέτει. Στο… καυτό “Καμπ Νου” η Μίλαν άντεξε μόλις 5 λεπτά. Ο Μέσι ανάμεσα σε έξι αντιπάλους άφησε τον Αμπιάτι “άγαλμα” και πανηγύρισε το γρηγορότερο γκολ που έχει πετύχει στο θεσμό, ξεπερνώντας αυτό στο 9ο λεπτό του 2009 κόντρα στην Μπάγερν.

Ο ρυθμός των Καταλανών ήταν εξαντλητικός, ο Ινιέστα είχε δοκάρι στο 33΄, αλλά η Μίλαν στην μοναδική της φάση στο ματς λίγο έλειψε να ισοφαρίσει όταν ο Νιάνγκ ισοφάρισε τα δοκάρια στο ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Βαλντές στο 38΄.

Σα να μην έφτανε αυτό στους ροσονέρι δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στο αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι με εξαιρετικό πλασέ του Μέσι. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Βίγια έγραψε το 3-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Άλμπα έγραψε τον επίλογο στον θρίαμβο των “μπαουγκράνα”.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Σάλκε προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Νόιστεντερ και σε συνδιασμό με το 1-1 του πρωτου αγώνα έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Όμως όλα άλλαξαν μέσα σε πέντε λεπτά αφού στο 37΄ο Άλτιντοπ και στο 42΄ο Γιλμάζ έδωσαν το προβάδισμα στην Γαλατά. Το γκολ του Μπάστος στο 63΄έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους Γερμανούς αλλά ο Μπολούτ στις καθυστερήσεις ξεκαθάρισε κάθε αμφιβολία.


 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε