Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Χάινς: Ήταν εξαφανισμένος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Χάινς χώρισαν αλλά ο τρόπος δεν ήταν αυτός που θα ήθελαν οι ερυθρόλευκοι οι οποίοι δεν θέλησαν, αρχικά, να αποκαλύψουν το χρονικό των συζητήσεων αλλά το έκαναν από τη στιγμή που ο Αμερικανός σέντερ με συνέντευξή του έδωσε τη δική του εκδοχή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ, την Κυριακή 16 Ιουνίου έγινε πρόταση 850 χιλιάδων δολαρίων ετησίως για κλειστό διετές συμβόλαιο στον ατζέντη του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων του ζήτησαν να τελειώσει το θέμα πριν φύγει για τις ΗΠΑ ο παίκτης.

Την Τρίτη το πρωί, πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ο Αμερικανός σέντερ, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τον κάλεσαν στο κινητό του και του έστειλαν μηνύματα για να μιλήσουν και να δουν τις προθέσεις του γιατί δεν είχαν απάντηση αλλά δεν τον βρήκαν πουθενά, έτσι του άφησαν και φωνητικό μήνυμα στο κινητό του.

Ο Γιώργος Σκινδήλιας του έστειλε και μήνυμα στο Facebook ξημερώματα Τετάρτης το οποίο διαβάστηκε λίγες ώρες μετά αλλά και πάλι δεν υπήρξε κάποια απάντηση.

Ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της ίδιας μέρας επικοινώνησε με τον Ραζνάτοβιτς και του ζήτησε να τους πει ένα ποσό που θα κάνει τον Χάινς να υπογράψει άμεσα στην ομάδα. Ο μάνατζερ του παίκτη τόνισε ότι θα επικοινωνήσει μαζί του και θα τους απαντήσει.

Μέχρι την Παρασκευή δεν υπήρξε κάποια απάντηση (ο Χάινς στη συνέντευξή του είπε ότι την Πέμπτη είχε απαντήσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Το μεσημέρι ο Ολυμπιακός έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση έναντι 2 εκ. δολαρίων για δύο χρόνια συν 200.000 ευρώ ως μπόνους (ο παίκτης είχε απαντήσει ήδη στους Ρώσους, όπως είπε άλλωστε και ο ίδιος).

Για να είναι σίγουροι οι άνθρωποι της ομάδας ότι η πρόταση θα φτάσει στον Χάινς του έστειλαν και mail με αναλυτικά τα ποσά.

Ο Αμερικανός απάντησε το Σάββατο με mail και ευχαρίστησε που του γνωστοποίησαν και γραπτώς τη νέα προσφορά, ζητώντας συγγνώμη που δεν απάντησε στις κλήσεις του Ολυμπιακού. Τόνισε, μάλιστα, ότι ήταν πολύ απασχολημένος με την επιστροφή του στην πατρίδα όλες αυτές τις μέρες. Είπε ότι θα συζητήσει την προσφορά με τον ατζέντη του και στη συνέχεια πως θα απαντήσει στη διοίκηση (στη συνέντυξή του είπε ότι είχε ήδη απαντήσει στην ΤΣΣΚΑ όταν είδε την πρόταση).

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνωστοποίησαν και τη δική τους εκδοχή για τις συζητήσεις πριν το καλοκαίρι. Πριν την έναρξη της περσινής σεζόν έγινε μια πρώτη κουβέντα με τον πρώην ατζέντη του, Γιώργο Δημητρόπολο, για αναπροσαρμογή. Δυο μήνες μετά του έκαναν συγκεκριμένη πρόταση με χρήματα λίγο λιγότερα από όσα είχε ζητήσει αρχικά και ο Χάινς δεν δέχθηκε. Τέλος Ιανουαρίου, οι ερυθρόλευκοι επανήλθαν με νέα πρόταση η οποία κάλυπτε τα όσα είχε ζητήσει, αρχικά, ο Αμερικανός.

Ο 27χρονος σέντερ είπε ότι δεν θέλει να υπάρξει αναστάτωση στην ομάδα αφού υπήρχαν πολλοί συμπαίκτες του που ήταν στην ίδια μοίρα με αυτόν.

Χάινς: Ήθελα να είμαι μέλος της παρέας της ΤΣΣΚΑ

Ίβκοβιτς: Δεν είχα καμία επαφή με την Φενερμπαχτσέ

Χάινς: Οι λόγοι που έφυγα…

Αγγελόπουλοι: Αδιανόητο που δεν μας απάντησε ο μάνατζερ του Χάινς (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε