Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Η απογοητευτική ΑΕΚ και το φταίξιμο των… τρίτων!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Ένωση πραγματοποίησε την χειρότερη της εμφάνιση, με τον Έβαντ Λίνεν στον πάγκο της, κάτι που πρέπει να απασχολήσει τον Γερμανό τεχνικό. Οι “κιτρινόμαυροι” κοιτάζουν την… καμπούρα τους, αλλά δεν αφήνουν ασχολίαστη και την διαιτησία!

Όλοι χαρακτήριζαν το ματς με τον Πανθρακικό ως “τελικό”, αλλά αν εξαιρέσουμε τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, κανένας άλλος από τους “κιτρινόμαυρους” δεν ανταποκρίθηκε στην αναμέτρηση. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την απόδοση της Ένωσης ως… ασανσέρ, αφού αλλάζει απίστευτα ανά αγωνιστική. Σε ένα αγώνα παρουσιάζεται γεμάτη πάθος (άσχετα αν παίρνει το αποτέλεσμα) και την άλλη δεν βλέπεται…

Έπιασε ξανά… πάτο – “Βούλιαξε” την ΑΕΚ ο Πανθρακικός

Η Ένωση ήταν ακίνδυνη επιθετικά (ο Παυλής δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα) και δίχως ιδέες επιθετικά. Παράλληλα ήταν ευάλωτη αμυντικά, επιτρέποντας κυρίως στον Παπαδόπουλο να κάνει ότι θέλει.

Η διαιτησία πάντως αποτελεί τη δικαιολογία της Ένωσης σ’ αυτό το παιχνίδι, λόγω συγκεκριμένων περιπτώσεων (διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Παυλή και οφσάιντ του Παπαδόπουλου στη φάση του γκολ του Πανθρακικού). Η καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι η δεύτερη που εκδίδει για τη διαιτησία μετά από εκείνη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ όμως δε θα πρέπει να σταθεί μόνο σε αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να βελτιωθεί και η ομάδα, αλλά και ο Λίνεν, ειδάλλως η αγωνιστική και βαθμολογική της ανάκαμψη θα αργήσει πολύ να έρθει

“Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στην ΑΕΚ”

Λίνεν: Η διαιτησία έβλαψε την ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε