Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η απολογία του Δώνη, η…κομπλεξική διαιτητάρα και ο νευρικός!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης απολογήθηκε στην Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τους διαλόγους του με τον Τάσο Κάκο μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη, διέψευσε ότι υπήρξε χειροδικία, ενώ υπογράμμισε πως “… είναι πολύ καλός διαιτητής, αλλά κομπλεξικός”.

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας απολογήθηκε ο Γιώργος Δώνης την Πέμπτη για όσα έγιναν μετά το τέλους του αγώνα με τον Αρη.

Παρόντες ήταν ο νομικός της ΠΑΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο γνωστός δικηγόρος Λάμπρος Μπίρδας που συνεργάζεται με τον ΠΑΟΚ, ενώ τον προπονητή του “Δικεφάλου” συνόδευε ο διευθυντής των γραφείων Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε:

“Υπάρχουν προηγούμενα με τον Τάκο Κάκο αν και τον θεωρώ καλό διαιτητή (σ.σ. μάλιστα η πλευρά των δικηγόρων του ΠΑΟΚ τον αποκάλεσε διαιτητάρα). Από τον προπέρσινο τελικό με την ΑΕΚ υπήρχε το πρόβλημα. Υπήρξε ένταση και παρεξήγηση γιατί άλλα συμφωνήσαμε και άλλα έγιναν. Πίσω από την εστία μας υπήρχαν οπαδοί της ΑΕΚ ενώ εμείς ζητήσαμε να μην υπάρχουν. Αυτό δεν τηρήθηκε . Από τότε υπήρχε πρόβλημα με τον Τάσο Κάκο.

Φτάσαμε στο ματς με τον Άρη. Υπήρξε ένταση. Όταν είδα την δεύτερη κόκκινη σε παίκτη της ομάδας μου γύρισα και είπα: ‘”Τι μαλ… είναι αυτός μας χάλασε το παιχνίδι”. Αυτό το είπα στον πάγκο, τους ποδοσφαιριστές μου και τον Ιωσηφίδη. Το άκουσε όμως ο τέταρτος διαιτητής και το είπε στον Κάκο. Ο Κάκος μετά με ανάταση του χεριού του ήρθε προς το μέρος μου. Του είπα πως είναι κομπλεξικός. Δεν υπήρξε χειροδικία. Στα αποδυτήρια δώσαμε τα χέρια και λύθηκε η παρεξήγηση. Ο Τάσος Κάκος μου είπε μετά. ‘Πως έγινες έτσι ρε Γιώργο; Είσαι πιο νευρικός και από ότι ήσουν παίκτης’. Εγώ του είπα ‘τότε δεν με προλάβαινες'”.

Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ ζήτησε η χειρότερη τιμωρία που μπορεί να υπάρξει στον Δώνη να είναι τιμωρία με διάρκεια 10 ημερολογιακές μέρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε