Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η… απόλυτη πρόκριση της Εθνικής Νέων!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην elite round η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011(U19).
Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, σε αγώνα που έγινε στην πόλη Νίτρα της Σλοβακίας, επικράτησε 1-0 της Λευκορωσίας και με τρεις νίκες κατέκτησε πανηγυρικά την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο του elite round και το «εισιτήριο» για την τελική φάση, που θα διεξαχθεί στη Ρουμανία (20 Ιουλίου-1 Αυγούστου).
 
Σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα, καθώς η Ελλάδα είχε εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα τελικά, οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Το μοναδικό τέρμα της ελληνικής ομάδας πέτυχε ο Μαυρίας στο 49ο λεπτό.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε ομάδα έχασε από ένα πέναλτι: Στο 36΄ ο Μπουλόιτσικ (έσωσε ο Καλδέλης) και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ποτουρίδης (άουτ).
 
Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ανάρ Σαλμάνοφ (Αζερμπαϊτζάν), παρατήρησε με κτίτρινη κάρτα τους Σκόνδρα, Φορτούνη, Ιγκνάτοβιτς, Σελιάβα και Κοβαλέφσκι.
 
ΕΛΛΑΔΑ: Καλδέλης, Σκόνδρας (57΄Μπούζας), Σταφυλίδης (73΄ Σταμογιάννος), Ποτουρίδης, Μαυρίας, Κοτσαρίδης, Φορτούνης, Καρέλης (90΄ Ρουγκάλας), Μαρινάκης, Κατίδης, Κολοβός
 
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Ιγκνάτοβιτς, Μπόμπελ (83΄ Γιάκνο), Κρουκ, Γκλέμπκο, Μπίκοφ, Σελιάβα, Μπουλόιτσικ (70΄ Γιέβλας), Τσιβίλκο, Κοβαλέφσκι, Σίνεβιτς (75΄ Κοζανόφσκι), Σίτσκοφ
 
*Η αποστολή της ομάδας επιστρέφει την Πέμπτη 26/5 και ώρα 13:35.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε