Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Η αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Ισραήλ-Λετονία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τους 21 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του για του αγώνες με Ισράηλ και Λετονία για τα προκριματικά του Euro 2012 ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος που δήλωσε πως στόχος της Εθνικής είναι οι τρεις βαθμοί στο Τελ Αβίβ.
Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

Για το λόγο που δεν πήρε τον Κονέ:
«Για να έχει περισσότερη ισορροπία το ρόστερ. Μπορεί να παίξει δεξιά και ο Φωτάκης, ενώ στην επίθεση υπάρχουν ο Αθανασιάδης που επέστρεψε, ο Σαλπιγγίδης και ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος μπορείς να βοηθήσει έστω και ως αλλαγή, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Σαμαρά».

Για τις απουσίες στη μεσαία γραμμή:
«Έχουμε κάποια προβλήματα στο κέντρο. Ο Τζιόλης και ο Μόρας δεν ΄χουν ομάδες, ενώ και ο Τζαβέλλας προέρχεται από τραυματισμό».

Για το ματς στο Ισραήλ:
«Εκεί οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και πρέπει να πάμε και να παίξουμε έξυπνα. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα πάμε για τη νίκη και όχι για το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να αποφύγουμε τις βιαστικές κινήσεις κόντρα σε μια ομάδα που θα παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση».

Για το ματς με τη Λετονία:
«Μπροστά μας έχουμε μόνο το ματς με το Ισραήλ και όχι με τους Λετονούς».

Για το γεγονός ότι ο Σπυρόπουλος είναι το μοναδικό αριστεροπόδαρο μπακ στην ομάδα:
«Ο Σπυρόπουλος είναι πολύ καλός παίκτης και αν παίξει με την Εθνική θα αλλάξει η ψυχολογία του. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να παίξει εκεί και ο Τοροσίδης. Προτίμησα τον Μανιάτη, αντί του Ζαραδούκα που είναι αριστερό μπακ επειδή ο Μανιάτης έχει περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες».
.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Σάντος: Σηφάκης, Τζόρβας, Τοροσίδης, Κ.Παπαδόπουλος, Αβ.Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Νίνης, Φετφατζίδης, Παπασταθόπουλος, Πέτσος, Σαμαράς, Βύντρα, Μανιάτης, Μάκος, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Λυμπερόπουλος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε