Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η αποθέωση των θριαμβευτών

Με καπνογόνα και συνθήματα υποδέχτηκαν τους παίκτες της ΑΕΚ
Με καπνογόνα και συνθήματα υποδέχτηκαν τους παίκτες της ΑΕΚ, 500 οπαδοί της ομάδας.

Το NewsIt.gr σας παρουσιάζει βίντεο με την υποδοχή που επιφύλαξαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στην αποστολή της ομάδας τους μετά το ντέρμπι. 

Περίπου 500 οπαδοί της Ένωσης μία ώρα πριν τα μεσάνυχτα βρέθηκαν στο 40ο χιλιόμετρο της Αττικής οδού για να υποδεχτούν τους παίκτες που λίγο νωρίτερα τους είχαν κάνει υπερήφανους, κερδίζοντας 2-1 τον Ολυμπιακό στο “Γ.Καραϊσκάκης”.

Δείτε τα όσα έγιναν στο Γ. Καραϊσκάκης

Το πούλμαν έμεινε σταματημένο για περίπου 15 λεπτά πάνω στην γέφυρα η οποία ενώνει τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι οπαδοί της ΑΕΚ με καπνογόνα και συνθήματα δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, υπό το διακριτικό βλέμμα των αστυνομικών δυνάμεων.

Όταν το πούλμαν κατάφερε να φτάσει στην είσοδο του ξενοδοχείου οι παίκτες βγήκαν από την πίσω πόρτα αφού η μπροστά δεν μπορούσε να ανοίξει λόγω του συγκεντρωμένου πλήθους.

Αντικείμενο λατρείας έγινε ο Νάτσο Σκόκο, ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της ΑΕΚ. Μέσα στο πούλμαν ο Βασίλης Δημητριάδης τραγούδαγε τον ύμνο της ομάδας, ενώ όταν βγήκε περίπου 20 οπαδοί τον σήκωσαν στα χέρια.

Μαϊστόροβιτς και Τζιμπούρ άκουσαν το όνομα τους να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών, την ώρα που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πέρασε ουσιαστικά απαρατήρητος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε