Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η… αχτίδα φωτός στα διοικητικά και η αγωνιστική “κατάρρευση”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Παλιοί και νυν μέτοχοι, παλαίμαχοι και όσοι αγαπούν την ΑΕΚ έβαλαν την Κυριακή στην άκρη όσα τους χώριζαν μέχρι τώρα, βάζοντας μπροστά το συμφέρον της ομάδας. Ποιές οι επόμενες κινήσεις τους… Προβλημάτισε για μία ακόμη φορά η Ένωση, στην ήττα από τον ΠΑΟΚ. Βούρος: Εξυγίανση για να γίνει η ομάδα ελκυστική.

 Το ενδιαφέρον όλων στην ΑΕΚ -πλέον- συγκεντρώνονται στη συνάντηση των μελών της διοικητικής ομάδας του 2004 την ερχόμενη Τρίτη.

 
Πρώην και νυν μέτοχοι θα δουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από έλεγχο ορκωτού λογιστή και δηλώνουν πρόθυμοι να καλύψουν το ποσό που τους αντιστοιχεί (αρκεί να το κάνουν όλοι).
 
Οι Νικολαΐδης, Παππάς, Κανελλόπουλος και Κούλης θα είναι παρόντες, ο Νοτιάς έχει πει στον Παππά πως θα στηρίξει την όποια απόφαση παρθεί, ενώ θα γίνει προσπάθεια να παραστούν Χατζηιωάννου και Γκούμας, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα το πράξουν.
 
Πάντως, ο πρόεδρος της επιτροπής στρατηγικού σχεδιασμού για την ΠΑΕ, Γιάννης Βούρος, μιλώντας στον “NovaΣΠΟΡ M 94,6”, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ, τονίζοντας όμως πως υπάρχει πολύ δουλειά μπροστά και πως -με την συνάντηση της Κυριακής- μπήκε απλά ένα μικρό λιθαράκι. 

Ενώ, για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος δεν έδωσε το “παρών” υποστήριξε: “Δεν χρειάζεται ανάγκη προσέγγισης. Δεν χρειάζεται να του μιλήσει κάποιος. Η θέση του από την αρχή είναι “εγώ χρέη δεν αγοράζω”. Προσπαθούμε να εξυγιάνουμε οικονομικά την ΑΕΚ και να επιτρέψει στην ομάδα να είναι αυτάρκης”.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στην βεβαιότητα του Χάρη Οικονομόπουλου για δικαίωση της ΑΕΚ στην υπόθεση Ψωμιάδη και την εξασφάλιση σε πρώτη φάση 21 εκατ. ευρώ ζητώντας ταμειακή διευκόλυνση εκ μέρους των μετόχων (κάτι σαν δάνειο).

 
Ασφαλώς τα προβλήματα της ΑΕΚ δεν θα λυθούν, ακόμη κι αν καλύψουν οι μέτοχοι του 2004 όλα τα χρέη που τους αντιστοιχούν. Την ίδια ώρα, η ομάδα έχει καθοδική πορεία στο πρωτάθλημα. Η Ένωση παρουσίασε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο και υποχώρησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Συν τοις άλλοις, έχασε τον Νίκο Γεωργέα με θλάση εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

Χάνει για τρεις εβδομάδες τον Γεωργέα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε