Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Η δήλωση – “βόμβα” και η επόμενη μέρα

Ο Νίκος Πατέρας σχολίασε την δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου
Ο Νίκος Πατέρας σχολίασε την δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η απίστευτη δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου δημιουργεί και πάλι κλίμα εσωστρέφειας στον Παναθηναϊκό, την ώρα που η διαφορά μειώθηκε και το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του.

Η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι πλησίασαν στην κορυφή ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, έχουν αλλάξει το κλίμα στο πράσινο στρατόπεδο. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος αμέσως μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ έκανε την δήλωση της … χρονιάς, κάνοντας χειρότερα πράγματα αφού από την ώρα που μίλησε ο “Mr MIG” όλοι ψάχνουν να βρουν ποιοι είναι εκείνοι οι παράγοντες που δεν ήθελαν να κερδίσει η ομάδα.

 
Στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία υπάρχει ηρεμία καθώς η ομάδα είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα με έξι βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της. Πιο ενθαρρυντικές από την βαθμολογική θέση είναι οι εμφανίσεις των “πράσινων”. Το παράδοξο είναι πως στα δύο τελευταία παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος από ότι σε προηγούμενα αλλά και στα δύο δεν κατάφερε να κερδίσει.
 
Αυτό που προβληματίζει τον Νίκο Νιόπλια είναι η επιθετική αφλογιστία , αφού και κόντρα στην ΑΕΚ χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες, και αναμένεται να δουλέψει στα τελειώματα των φάσεων εν όψει και του αγώνα με την Λάρισα στο Αλκαζάρ.

Η ΑΕΚ (Χ)άλασε την γιορτή του ΠΑΟ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε