Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Η έλευση του Νοτιά και η διοικητική… απελπισία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Στην Ελλάδα αναμένεται να έρθει στα μέσα Νοεμβρίου ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, για να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του για το μέλλον της ΠΑΕ. Πρόθεση του ισχυρού άντρα της Ένωσης να δώσει τις μετοχές του σε δικηγορικό γραφείο, εάν δεν βρεθεί άλλος επενδυτής, αποκαλύπτουν δημοσιεύματα την Πέμπτη.
Το προηγούμενο διάστημα, μέλη της διοίκησης της Ένωσης ταξίδεψαν στις ΗΠΑ, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ και το μέλλον της.
 
Τα… σπουδαία όμως θα εξελιχθούν στην Αθήνα. Ο κ. Νοτιάς αναμένεται στη χώρα μας μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου ΓΣ.
 
Πρώτη κίνηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ είναι να συναντηθεί με όλους τους μετόχους, σε μία τελευταία προσπάθεια να βρεθεί μία βιώσιμη λύση.
 
Όμως ο εφοπλιστής δεν πρόκειται να δεχτεί να συνεχίσει μόνος του τη χρηματοδότηση του συλλόγου και σύμφωνα με δημοσιεύματα σκέφτεται να παραχωρήσει τις μετοχές σε δικηγορικό γραφείο, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος για την ΑΕΚ να αναλάβει πρωτοβουλία.
 
Αν για την ΑΕΚ βρεθεί λύση το επόμενο διάστημα από κάποια επαναπροσέγγιση των μετόχων ή την εύρεση κάποιου επενδυτή, τότε μπορεί να υπάρξει διαφορετική πορεία. Ειδάλλως, φαίνεται πως για την Ένωση έχει… χαραχτεί γραμμή που οδηγεί κατευθείαν για το Πρωτοδικείο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε