Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού – Ο Φορναρόλι στην κορυφή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός κέρδισε τη “μάχη” με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και θα ξεκινήσει -για πρώτη φορά ως βασικός- στην κορυφή της επίθεσης. Αναμενόμενοι οι άλλοι 10 που θα ξεκινήσει ο Φερέιρα κόντρα στην Μάλαγα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα με την Μάλαγα για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε. Το μεσημέρι της Τετάρτης οι “πράσινοι” παρακολούθησαν βίντεο με πρόσφατους αγώνες της ισπανικής ομάδας και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκαθάρισε τα πλάνα του για την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει το βράδυ (21:45, LIVE NET, NewsIt.gr)

Ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του –από δεξιά προς τα αριστερά- οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος. Οι Βιτόλο-Κατσουράνης θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι με τον Πατρινό να έχει κάπως πιο ελεύθερο ρόλο στο 4-2-3-1 του Πορτογάλου. Στην τριάδα μπροστά του, ο Ζέκα θα είναι δεξιά, ο Σισοκό στο κέντρο και ο Μαυρίας αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μπρούνο Φορναρόλι ο οποίος φαίνεται πως κέρδισε… στο νήμα τη “μάχη” με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Το πρώτο βήμα για τα αστέρα – Μάλαγα-Παναθηναϊκός (21:45)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε