Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η επέτειος του “ΟΧΙ” των Ιταλών

Ο αρχηγός της Ρόμα συνεχίσει να την οδηγεί με ασφάλεια
Ο αρχηγός της Ρόμα συνεχίσει να την οδηγεί με ασφάλεια, ΦΩΤΟ REUTERS

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έρχεται στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, έχοντας να χάσει από την 28η Οκτωβρίου.

Στον αγώνα με την Ουντινέζε στο “Φρίουλι”, στην επέτειο την δικής μας εθνικής εορτής, έφυγαν για τελευταία φορά με σκυμμένα κεφάλια οι παίκτες της Ρόμα. Από τότε έχουν περάσει 3,5 μήνες που οι “τζιαλορόσι” αγνοούν την ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, παίζοντας μάλιστα με πολλές απουσίες, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Η Ρόμα από την μέση του βαθμολογικού πίνακα στην Σέριε Α έφτασε στην δεύτερη θέση, εφτά βαθμούς πίσω από την Ίντερ και δείχνει η μοναδική ομάδα που μπορεί να δώσει ενδιαφέρον στην υπόθεση τίτλος. 

Αυτά και μόνο αρκούν για να καταλάβει κανείς πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του Παναθηναϊκού, την Πέμπτη, στην προσπάθεια που καλούνται να κάνουν οι παλικτες του Νίκου Νιόπλια για να πάρουν το προβάδισμα για πρίκριση στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Στην ενδεκάδα των “πράσινων” αναμένεται να επανέλθει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που απουσίαζε από τα δύο τελευταία ματς, ενώ ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Λούκα Τόνι. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον Φιλίπ Μεξές, η παρουσία του όποιου στην ενδεκάδα αποτελεί ακόμα ερωτηματικό.
Στον Παναθηναϊκό θέλουν ξεχάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ματς με την Καβάλα και να συγκεντρωθούν στους “Ρωμαίους” αφού εάν καταφέρουν να τους αποκλείσουν, στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Σταντάρ Λιέγης – Σάλτσμπουργκ, ονόματα που σίγουρα δεν τρομάζουν τους “πράσινους” και τους δίνουν την ευκαρία να διακριθούν στη νεοσύστατη διοργάνωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε