Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η επιστολή Χατζηιωάννου και η απάντηση της ORIGINAL!

Περίπου 100 φίλοι της ΑΕΚ να πήγαν στα γραφεία του Πόλυ Χατζηιωάννου, ωστόσο ο πρώην μέτοχος της ομάδας απουσίαζε και σε επικοινωνία που είχε μαζί τους -μέσω επιστολής- τους ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με την Ένωση. Τι απάντησαν στο πίσω μέρος της επιστολής οι οπαδοί…

Οι κινητοποιήσεις μελών της ORIGINAL συνεχίστηκαν και την Τετάρτη, αφού μετά τους Τάκη Κανελόπουλο και Πέτρο Παππά, οι φίλοι της ΑΕΚ πήγαν έξω απ’ τα γραφεί του Πόλυ Χατζηιωάννου.

Νέος “σταθμός” της ORIGINAL ο… Χατζηιωάννου!

Ωστόσο η σημαντική διαφορά στην προκειμένη περίπτωση ήταν πως ο κ. Χατζηιωάννου βρισκόταν στο Λονδίνο και έτσι δεν κατάφεραν να είχαν από κοντά επικοινωνία μαζί του..

Τα μέλη της ORIGINAL ενημερώθηκαν από στέλεχος της εταιρείας του πρώην μετόχου ότι ο κ. Χατζηιωάννου απουσιάζει και εκείνοι με τη σειρά τους ζήτησαν (δίνοντας μάλιστα ένα νούμερο κινητού τηλεφώνου) να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία για να μάθους τις προθέσεις του Κύπριου εφοπλιστή σχετικά με την ΠΑΕ ΑΕΚ και την πρόταση του Μελισσανίδη!

Τελικά η επικοινωνία με τον Πόλυς Χατζηιωάννου ήρθε με τη μορφή επιστολών! Ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ έστειλε επιστολή στους οπαδούς της ομάδας υπενθυμίζοντάς τους την προσφορά του και υπογραμμίζοντάς τους επί της ουσίας: “Εγώ τελείωσα από την ΑΕΚ”, καθιστώντας τους σαφές πως δεν σκέφτεται και ούτε πρόκειται να το κάνει στο μέλλον να επαναδραστηριοποιηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα ευχήθηκε να δοθεί λύση στην ομάδα και την εταιρεία και αυτή να έρθει από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του κ. Χατζηιωάννου:

“Το 2010 αποχώρησα πλήρως από την ΑΕΚ, πληρώνοντας όλα τα χρέη που μου αναλογούσαν. Εδώ και δυο χρόνια δεν έχω καμία συμμετοχή στην ΑΕΚ ενώ έχω δηλώσει επανειλημένα ότι δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση να δραστηριοποιηθώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ως φίλαθλος όπως ήδη γνωρίζετε, ανιδιοτελώς σύνεδραμα πρόσφατα από κοινού με τον κ. Γκούμα, με βάση κάποια παλαιά υπόσχεση, με το ποσό των 500.000 ευρώ στην αποπληρωμή του δανείου. Το ποσό αυτό νομίζω ότι διατίθεται τελικά για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της ΑΕΚ.

Θεωρώ ότι έχω κάνει το καθήκον μου και με το παραπάνω. Η ΑΕΚ έχει μετόχους οι οποίοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Εκτιμώντας ότι τα πολυμετοχικά σχήματα διοίκησης δεν είναι αποτελεσματικά, πιστεύω ότι η ΑΕΚ χρειάζεται κάποιον ισχυρό επενδυτή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Εύχομαι οι μεγαλομέτοχοι της ομάδα που σήμερα έχουν την ευθύνη της και ο κ. Μελισσανίδης εφόσον επιθυμεί να παίξει έναν ενεργό ρόλο στην υπέρβαση της σημερινής κρίσης να βρουν τη χρυσή τομή και να δώσουν μια νέα δυναμική στην ομάδα.

Ελπίζω και εύχομαι ότι όλοι θα τον στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Πόλυς Χατζηιωάννου”.

Τα μέλη της ORIGINAL απάντησαν στο πίσω μέρος της επιστολής που έλαβαν από στέλεχος της εταιρείας του Πόλυ Χατζηιωάννου ζητώντας του μεταξύ άλλων επειδή από μικρό παιδί αγαπάει την ΑΕΚ να μην επιτρέψει τη διάλυσή της…

“Ολα αυτά τα γνωρίζουμε και τα σεβόμαστε. Ομως σήμερα εδώ δεν ήρθαμε για τον μέτοχο και επιχειρηματία Χατζηιωάννου. Ηρθαμε για τον Πόλυ που αγαπάει την ΑΕΚ και δεν ανέχεται να τη βλέπει σε αυτή τη κατάσταση. Δώσε λοιπόν μια λύση και καθίστε στο ίδιο τραπέζι με τους μετόχους και τον Μελισσανίδη για να μη διαλυθεί η ΑΕΚ μας. Ο χρόνος τελειώνει. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έξω από την πόρτα”, έφραψαν οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε