Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η επιστροφή, οι εξηγήσεις και τα ευχαριστώ…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο. Ο Σαλπιγγίδης έφυγε από τον Παναθηναϊκό, μίλησε για το λάθος που έκανε στα 25 του, οι πράσινοι τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του και αυτός αποχαιρέτησε με ένα μεγάλο ευχαριστώ το δεύτερο “σπίτι” του.

Εικόνες σπάνιες για τα ελληνικά δεδομένα που τιμούν όλους τους εμπλεκόμενους διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ώρες. Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου τεσσάρων χρόνων με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και αυτός έσπευσε με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους της προ τετραετίας αποχώρησης του από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός παρά το ότι έχασε έναν από τους βασικούς παίκτες του και μάλιστα αυτός μετακόμισε σε ανταγωνιστική ομάδα, έσπευσε να ευχαριστήσει τον Σαλπιγγίδη για τη σημαντική προσφορά του στο σύλλογο.

Τον επίλογο στην όμορφη αυτή ιστορία έγραψε ο διεθνής επιθετικός με νέα δήλωση του που ευχαριστεί όλους όσους τον στήριξαν στον Παναθηναϊκό. 

“Μετά από τέσσερα ωραία χρόνια, με ένα νταμπλ και μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, ένας κύκλος της καριέρας μου, κλείνει. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους ανθρώπους, που αυτά τα τέσσερα χρόνια, με βοήθησαν να αισθανθώ ότι βρίσκομαι σ΄ ένα οικείο περιβάλλον. Σ΄ αυτά τα τέσσερα χρόνια ουδέποτε αισθάνθηκα ξένος.

Σε όλες τις διοικήσεις του Παναθηναϊκού, ειδικά στον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος μαζί με τον κ. Σπύρο Λιβαθηνό και τον κ. Αργύρη Μήτσου, μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό και κυρίως στον κ. Νίκο Πατέρα, ο οποίος αντιμετώπισε με μεγάλη κατανόηση και στήριξε τις επιλογές μου, ακόμη κι όταν αρνήθηκα μία οικονομική πρόταση, την οποία ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να βρω πουθενά.

Σε όλους τους προπονητές, με τους οποίους συνεργάστηκα, προσπαθώντας να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου, σ΄ οποιαδήποτε θέση κι αν μου ζητούσαν να αγωνιστώ και βέβαια στους συμπαίκτες μου, με τους οποίους προσπαθήσαμε μαζί, πανηγυρίσαμε επιτυχίες και μείναμε ενωμένοι στις αποτυχίες.

Και φυσικά, στον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού, που μου χάρισε ωραία συναισθήματα, μου πρόσφερε μεγάλη αγάπη, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ΄ ότι θα μπορούσα να φανταστώ. Προσπάθησα πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, ήθελα πάντα να είμαι ειλικρινής απέναντι σε όλους. Φεύγω με την αίσθηση ότι μπορώ να σας κοιτώ όλους στα μάτια.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε