Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Η επιστροφή του Γκερέιρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά από δύο μήνες απουσίας ο Βραζιλιάνος μέσος της ΑΕΚ επιστρέφει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Στην ενδεκάδα Γιάχιτς και Γκέντσογλου.

Μανωλάς: Στην διοίκηση της ΑΕΚ δεν υπάρχει σιβαρότητα

Ο Ρότζερ Γκερέιρο ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον αγώνα με την ομάδα κόντρα στην οποία είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά ως βασικός πριν από έναν γύρο.

 
Στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την “Ένωση” έχει καταλήξει ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αραμπατζής. Δεξιά στην άμυνα ο Γιάχιτς, αριστερά ο Καράμπελας και στόπερ ο Μανωλάς με τον Μαϊστόροβιτς. Στον άξονα θα βρίσκονται ο Γκέντσογλου με τον Καφέ, αριστερά τους ο Σκόκο δεξιά τους ο Λεονάρντο ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μπλάνκο και Τζιμπούρ.
 
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, της Παρασκευής ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε στους παίκτες του την 19μελη αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους Λούκατς, Αραμπατζή, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Καράμπελα, Γιάχιτς, Μανωλά, Γιαχάγια, Μάκο, Καφέ, Χέρσι, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Λαγό, Νέμεθ, Σκόκο και Γκέντσογλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε