Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η επιστροφή του Νέρι

Ο Νέρι Καστίγιο επιστρέφει στον Ολυμπιακό
Ο Νέρι Καστίγιο επιστρέφει στον Ολυμπιακό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Καστίγιο στον Ολυμπιακό. Μέχρι το Σάββατο θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Για τον επόμενο 1,5 χρόνο ο Ουρουγουανός επιθετικός θα φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο παίκτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και εξερχόμενος δήλωσε:

“Υπάρχει μία συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και με μένα. Τώρα απλώς περιμένουμε ένα χαρτί που πρέπει να έρθει σήμερα ή αύριο για να περάσω από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να τελειώσουν όλα το Σάββατο ή τη Δευτέρα. Οικονομικά δεν θα είναι το ίδιο για μένα όπως στη Σαχτάρ, αλλά δεν το κοιτάω καθόλου. Με ενδιαφέρει να παίζω στην ομάδα που αγαπώ και να νιώθω ευτυχισμένος.” 

Ο Καστίγιο αναφέρθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού: 

Το ήθελα πολύ και ο κόσμος έχει δείξει πως με αγαπά πολύ και θέλει να γυρίσω. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που αγαπώ πολύ, πέρασα εδώ τα καλύτερά μου χρόνια και θα έχω την ευκαιρία να παίζω το ποδόσφαιρο που ξέρω, κάτι που δεν έκανα στο διάστημα που έλειπα. Ανυπομονώ να μπω μέσα στο γήπεδο και να νιώσω αυτό που αισθανόμουν όσο ήμουν εδώ.” 

Ο Ουρουγουανός δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση αφού έχει να παίξει καιρό:

“Θα χρειαστεί να κάνω προπονήσεις για να βρεθώ σε καλή κατάσταση. Δεν μπορούσα να γυμνάζομαι αυτό το διάστημα, γιατί στην Ουκρανία έχουν διακοπεί οι προπονήσεις και οι αγώνες λόγω των καιρικών συνθηκών.”

Ο Ολυμπιακός θα δώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην Σαχτάρ. Αυτή είναι η δεύτερη επιστροφή παίκτη στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο μετά τον Λούα Λούα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε