Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η επιστροφή του… ασώτου Γκοβού!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δίνει την τελευταία ευκαιρία στον Γάλλο άσο και αυτός καλείται να αποδείξει ότι δεν ξέχασε το ποδόσφαιρο. Ο μάνατζερ του ζήτησε συγxωροχάρτι, οι “πράσινοι” του το έδωσαν αλλά με όρους.

Το ραντεβού του Τζον Μπικό με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έκρυβε μία ευxάριστη έκπληξη. Ο ατζέντης του Γκοβού ζήτησε μία τελευταία ευκαιρία για τον πελάτη του και οι “πράσινοι” του την έδωσαν.

Πλέον τα πάντα είναι στο χέρι ή καλύτερα στο πόδι του Γάλλου που θα πρέπει να αποδείξει στον Ζεσουάλντο Φερέιρα ότι μπορεί να προσφέρει. Ο Πορτογάλος σίγουρα είναι ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή μιας και θα έχει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του.

Σημείο κλειδί για να δοθεί ακόμη μία ευκαιρία στον Γκοβού, ήταν η απολογητική στάση που είχε η πλευρά του παίκτη. Με την κίνηση αυτή οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ένα μεγάλο στοίχημα. Ο χρόνος θα δείξει αν θα δικαιωθούν…

Οι “πράσινοι” συμφώνησαν με τον μάνατζερ ότι αν ο Γκοβού υποπέσει σε νέο παράπτωμα τότε αυτόματα θα διακοπεί το συμβόλαιο του και μάλιστα χωρίς ο παίκτης να έχει κάποια αξίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Διαψευδει το έλλειμμα η ΠΑΕ ΠΑΟ-Έγινε το ραντεβού των μετόχων

Κορυφαία ελληνική ομάδα της τελευταίας δεκαετίας ο Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε