Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ ελέγχει τα βιβλία της ΠΑΕ

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ ελέγχει τα βιβλία της ΠΑΕ
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.01.2013 | 18:58
Πρώτη δημοσίευση: 11.01.2013 | 18:58

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να ζητήσει τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ για το διάστημα 2004-2012. Δηλαδή για τη διαχείριση των διοικήσεων Νικολαΐδη, Κιντή, Θανόπουλου, Αδαμίδη.

Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής:

"Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΕΚ με αφορμή τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε από την ΠΑΕ ΑΕΚ και μετά από προτροπή της επιτροπής κατάληψης στα Σπάτα, αποφάσισε ομόφωνα να προσφύγει στην Δικαιοσύνη καταθέτοντας αίτηση για την διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ ΑΕΚ από το έτος 2004 μέχρι σήμερα... Η διοίκηση του σωματείου θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ΑΜΕΣΑ και θα πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις για να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς η διαδικασία...

Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι να μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ το πως έφτασε η αγαπημένη μας ομάδα εδώ. Είναι σίγουρο ότι θα λάμψει η αλήθεια γιατί για αυτήν θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις... Θα διαλευκανθούν όλα τα "μυστήρια" και θα αποδοθεί δικαιοσύνη γιατί αυτό επιζητεί ο κόσμος της ΑΕΚ. Θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Να είναι σίγουροι όλοι πως θα δώσουμε μάχες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια, καθαρά και τίμια, λέξεις οι οποίες είναι συνυφασμένες με την ένδοξη ιστορία της Ένωσης. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώνεστε επίσημα μέσω του γραφείου τύπου του σωματείου".

Φέρνει ομογενή αμυντικό απ΄τη Σουηδία η ΑΕΚ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT   Διαδώστε αυτό το άρθρο