Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Η εβδομάδα του Μιραλάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Στην Αθήνα αναμένεται τις επόμενες ημέρες ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το μέλλον του Βέλγου επιθετικού.

Την ίδια ώρα άνθρωπος των “ερυθρόλευκων” θα ταξιδέψει στην Γαλλία και θα προσπαθήσει να πάρει την συγκατάθεση της Σεντ Ετιέν με ένα ποσό μικρότερο των 2,5 εκατ. ευρώ. Επιθυμία όλων των ενδιαφερόμενων είναι να τελειώσει άμεσα η υπόθεση κάτι που αναμένεται να γίνει αν τα νέα από την Γαλλία είναι ευχάριστα. Σε αντίθετη περίπτωση ενδεχομένως η υπόθεση να κρατήσει μέχρι τον Γενάρη.

Και τώρα ο ΠΑΟΚ
 
Οι παίκτες του Ολυμπιακού απολαμβάνουν την δεύτερη μέρα ρεπό που τους έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και από την Τρίτη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Βάσκος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε αυτό το παιχνίδι τους Ιμπαγάσα και Ραούλ Μπράβο, ενώ όπως όλα δείχνουν θα έχει στην διάθεση του τον Μέλμπεργκ.
 
Πάντως, δεν αποκλείεται ένα μικρό ροτέισον από τον Βαλβέρδε καθώς, πιθανότατα την Τετάρτη 24/11 ο Ολυμπιακός θα δωσει το δεύτερο ημίχρονο στο Παγκρήτιο και αμέσως μετά ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε