Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η ευχή του Τζιόλη στον Νίνη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο διεθνής μέσος της Σανταντέρ χαρακτήρισε τελικό το ματς με την Κροατία, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Σωτήρη Νίνη και δήλωσε χαρούμενος που αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής χαφ στο arcadia-sports

Για την επιστροφή του στους αγώνες

«Σιγά-σιγά αγωνίζομαι και αυτό είναι καλό. Άργησα να ολοκληρώσω τη μεταγραφή μου στη Σανταντέρ αλλά πλέον είμαι καλύτερα και το απολαμβάνω».

Για την παρουσία του στο ισπανικό πρωτάθλημα

«Με χαροποιεί που παίζω στη Σανταντέρ. Πέρυσι είχα σπάσει το πόδι μου και έπαιξα ελάχιστα. Με εμπιστεύτηκαν στο σύλλογο και το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής και να παίζω. Χαίρομαι το ποδόσφαιρο στην Ισπανία. Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο.

Παίζεις εναντίον καλών παικτών. Θέλω να δω το ελληνικό πρωτάθλημα να φτάνει στο επίπεδο της Ισπανίας, της Γερμανίας, αλλά αυτό είναι ακατόρθωτο. Έχουμε παίκτες με ταλέντο αλλά μας λείπουν άλλα πράγματα όπως η οργάνωση και η ακεραιότητα. Βέβαια αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα και προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο».

Για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στην προκριματική φάση του Euro 2012

«Το ματς με την Κροατία είναι τελικό. Είναι το παιχνίδι που θα κριθεί πιθανότατα η πρόκριση. Πρέπει να είμαστε όλοι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση».

Για τον τραυματισμό του Σωτήρη Νίνη

«Έχουμε ελλείψεις αλλά πιστεύω στις δυνατότητες μας. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στο Σωτήρη Νίνη. Και εγώ πέρυσι βρέθηκα σε αυτή τη δύσκολη θέση λόγω του τραυματισμού μου αλλά ειλικρινά εύχομαι στο Σωτήρη ό,τι καλύτερο και να επιστρέψει πιο δυνατός».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε