Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η φανέλα με το 38ο και το… 39ο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε την συλλεκτική φανέλα για το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου με τον Βασίλη Τοροσίδη να περιμένει από τώρα το 39ο. “Όποιος μας αμφισβητεί δεν ξέρει από μπάλα”, τόνισε ο αμυντικός των “ερυθρόλευκων”.

Αλλάζει άποψη ο Βαλβέρδε – Stand by ο Κούπερ

Την φανέλα που συνδυάστηκε με το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του Ολυμπιακού παρουσίασαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη οι άνθρωποι των Πειραιωτών, σε συνεργασία με την PUMA που αποτελεί χορηγό του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φανέλα που παρουσιάστηκε στο μπροστινό μέρος έγραφε «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό», ενώ στο πίσω μέρος ήταν γραμμένη η φράση «38o, For ever Champions»…

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς και ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Καραούζας αλλά και ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της PUMA, Θωμάς Κατάκης. Τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» εκπροσώπησε ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης.

 
Ο αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε αναφερόμενος στην έκδοση της συλλεκτικής φανέλας: «Είναι μια πρωτοποριακή ιδέα της PUMA και της διοίκησης του Ολυμπιακού και εμείς χαιρόμαστε που υπάρχουν τέτοιες ιδέες και υλοποιούνται.Ελπίζουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να προμηθευτεί την συγκεκριμένη φανέλα, ώστε να θυμάται τις χαρούμενες στιγμές που έζησε. Στόχος μας είναι πλέον το 39ο πρωτάθλημα και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε μέσα από σκληρή προσπάθεια και του χρόνου».

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό και πόσο τον «γεμίζει» ο σύλλογος: «Ο Ολυμπιακός με γεμίζει σαν αθλητή, εκπληρώνει τους στόχους μου. Αυτό θα αλλάξει μόνο αν έρθει πρόταση από κάποιον πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, είμαι καλά εδώ και σκέφτομαι μόνο το παρόν. Το μέλλον δεν με απασχολεί τόσο. Είμαι εδώ για να κατακτάω τίτλους, πρωταθλήματα και κύπελλα…».

Για την διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό: «Όταν κάποιος δει την βαθμολογική διαφορά καταλαβαίνει αμέσως ποιος είναι άξιος και αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής. Οποιοσδήποτε πει το αντίθετο απλά δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Δείξαμε φέτος ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, δεν θα ασχοληθούμε με όσα λέγονται και γράφονται».

Για την έλευση πολλών παικτών το περασμένο καλοκαίρι που αποδείχθηκαν πετυχημένες μεταγραφές: «Το περασμένο καλοκαίρι ήρθαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, έμπειροι, ταλαντούχοι, οι οποίοι ταίριαξαν με το σύνολο και βοήθησαν τον σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό από την στιγμή που ήρθαν τόσο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές».

Για την μελλοντική βελτίωση τόσο του ίδιου, όσο και των συμπαικτών του: «Δεν πρόκειται ποτέ να πω κάτι πάνω σε αυτό το θέμα τόσο για εμένα προσωπικά, όσο και για τους συμπαίκτες μου. Περιθώρια για βελτίωση υπάρχουν πάντα και μεις προσπαθούμε όλοι μαζί να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε